Чудни съвети за бързо разкрасяване [част втора]

2015-04-24 20:03:00
Чудни съвети за бързо разкрасяване [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Красотата е стремеж на всяка жена. Няма дама, която да не иска да бъде привлекателна и забелязвана. Разбира се, че всеки човек е красив и има свои силни черти, но е хубаво да ги подчертаем, за сметка на недостатъците си. Сега ще ти дадем няколко съвета за бързо разкрасяване, които ще са ти от полза.

 

Червено червило. Искаш да придадеш акцент на грима си, но не знаеш какво да направиш. Можеш да сложиш червено червило и спирала. Само това е достатъчно и ще придобиеш очарователен вид. Дори да не носиш нищо червено, такова червило ще ти стои страхотно.

 

Шал. Един шал може да бъде страхотен аксесоар, който да освежи визията ти. Шалът може да те предпази от изгаряне, ако се окаже, че времето е много горещо, а ти си пропуснала да се намажеш със слънцезащитен крем. Също така може и да те стопли, ако изведнъж задуха вятър и захладнее.

 

Ако излизаш много рано сутрин, вземи си душ вечер. Сигурно понякога си изморена и нямаш сили за нищо. Искаш да се прибереш и да си легнеш веднага. Но по-добре е да вземеш душ. Така ще се отпуснеш и ще заспиш много по-лесно, а и ще спестиш време сутринта, когато нямаш желание да станеш от леглото.

 

Ускори къдренето. Събуждаш се и установяваш, че косата ти няма никаква форма. Можеш лесно да я накъдриш, като не влагаш много време и усилия. Вместо да я къдриш кичур по кичур, раздели я на 4 части. Друг вариант е да сплетеш 4 рехави плитки. Включи пресата на по-висока температура и започни бавно да минаваш с нея по всяка една плитка. Трябва да го правиш наистина бавно, за да има ефект. Резултатът ще бъдат красиви вълни.

 

Използвай ВВ крем. В последно време станаха много популярни тези прекрасни продукти. ВВ кремът е нещо много по-добро от фон дьо тена, защото представлява крем за лице с цвят. Така хидратираш кожата си, а и има много по-лека текстура. Не бива да забравяш и слънцезащитния фактор, който кремовете за лице притежават.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия