Проблемите, които създава всяка прическа с бретон

2015-03-12 14:03:00
Проблемите, които създава всяка прическа с бретон
Снимка: thinkstockphotos.com

Да имаш прическа с бретон е готино, стига да имаш достатъчно време и желание да се грижиш за него. Той определено изисква много грижи и не е подходящ за наистина заетите представителки на нежния пол. Виж кои са най-често срещаните пробреми на прическата с бретон:

 

Челото ти постоянно е мазно – на момичетата без бретон сигурно не им е минавало през ума, че той може да доведе до допълнително омазняване. Тези, които обаче имат такъв, са напълно наясно с това. А всеки знае, че омазняването води до образуване на пъпки, което определено не е приятно нещо.

 

Трябва да го издухваш ежедневно – както вече споменахме, прическите с бретон изискват допълнителни грижи. Всяка сутрин се налага да стават по-рано, за да имаш достатъчно време да използваш сешора и да приведеш бретона си в приличен вид.

 

 

Пречи ти във фитнес залата – ако си си забравила лентата за коса и/или фибите, тренировката ти се превръща в същински ад. Косата ти влиза в очите, капки пот се стичат по кичурите и капят директно върху лицето ти. А как човек да тренира нормално при такива условия?

 

Не можеш да носиш шапки – преди обожаваше да носиш шапки по всяко време на годината. Сега обаче ги избягваш, защото когато ги махнеш, прическата ти не прилича на нищо.

 

Израства бавно – от известно време искаш да се отървеш от бретона си, но той, сякаш напук, расте супер бавно. И като знаеш колко време ще ти отнеме, докато израстне, ти не издържаш и го подстригваш наново. Нямаш нерви да го криеш и хващаш с фиби и всякакви други джаджи за косата. А и не ти харесва, когато е със странна дължина и не пасва на прическата ти.

 

Трябва да ходиш на фризьор редовно – ако нямаш бретон може да ходиш на фризьор веднъж на няколко месеца (въпреки че е препоръчително да го правиш по-често), но ако имаш – нямаш тази възможност. В началото няма да ти пречи, но с времето ще ти стане адски досадно.

 

Пречи ти през горещите летни месеци – хванала си си косата на опашка, за да не ти е топло, но няма какво да направиш с бретона, за да не те запарява челото ти. А това е ужасно, когато навън е над 35 градуса!

 

Трябва да си слагаш очна линия всеки ден – когато имаш бретон, очите ти някакси се губят и затова имаш нужда от очна линия.

 

Трябва да се грижиш за бретона си постоянно – отиваш на парти с идеално направен бретон, но няколко часа по-късно той не прилича на нищо, защото си танцувала и си се забавлява. Затова от време на време трябва да ходиш до тоалетната и да го привеждаш в ред.

 

Трудно ти е да си направиш прическа – повечето лесни прически са за коси без бретон. Затова ти е доста трудно да си направиш нещо различно сама у дома. Вместо да се мъчиш, по-добре си прави някаква прическа, когато ходиш да си подстригваш бретона.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия