Червилата, които всяка жена трябва да притежава

2015-03-10 19:02:00
Червилата, които всяка жена трябва да притежава
Снимка: freedigitalphotos.net

Червилото е най-женственият грим. Устните са една от най-сексапилните части в женското тяло и е много важно да ги подчертаваш добре. Много момичета признават, че могат да излязат без всякакъв друг грим, но не и без червило или друга негова разновидност. Сега сме подготвили няколко червила, без които нито една жена не може.

 

Червеното червило. То никога не излиза от мода и винаги е перфектно решение, ако се чудиш как да се гримираш. Искаш да си създадеш по-ретро вид или да се облечеш в червени тонове? Избери своя нюанс, който да подхожда на кожата ти. Пробвай няколко разновидности на червеното, за да разбереш кой точно е твоят нюанс. Важно е да го комбинираш с много нежен грим на очите. Добра идея е да сложиш само очна линия и спирала, може и съвсем малко руж.

 

Червило в телесен цвят. Отиваме в другата крайност и не пропускаме червилото в телесен цвят. То е перфектна комбинация с по-силен грим, например опушен в черно. За да има завършен вид, гримът трябва да съчетава поне очен грим и червило. Ако сложиш силни сенки и спирала, не пропускай и устните. Телесният цвят може да ти изиграе лоша шега, затова внимавай. Някои момичета избират прекалено бледи тонове, които им придават нездрав вид. Старай се да не прекалиш със светлите нюанси, защото ще изглеждаш болнава.

 

Бляскав гланц в светли тонове. Идва ред и на гланцовете, които са неизменна част от козметичната чантичка на всяка жена. Избери нещо с много бляскави частици. Това е подходящо за по-топлите и слънчеви дни. Можеш да се спреш на по-неутрален цвят в розово, бежово или дори без цвят, само силен блясък.

 

Гланц със силен цвят и много блясък. С идването на топлите пролетни дни, този гланц ще ти бъде пръв приятел. Ако излизаш през деня, но искаш да акцентираш на устните си, можеш да сложиш гланц в по-ярък цвят и с много брокат. Избери червено, малиново или вишнево. Определено ще се върже на по-свежите ти и цветни пролетни тоалети.

 

Хидратиращ балсам. Вероятно това е най-важното червило за всяка жена, защото е необходимо по всяко време. Той предотвратява устните от напукване и от вредните влияния на слънцето и вятъра. Балсамът може да няма никакъв цвят и да е с лека формула, за да се хареса дори на момичетата, които ненавиждат да си слагат червила. Избери балсам, който съдържа алое, какаово масло или мед за по-добра хидратация.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия