Чантите, които всяка жена трябва да притежава

2015-02-19 18:01:00
Чантите, които всяка жена трябва да притежава
Снимка: freedigitalphotos.net

Обичаш ли модата? Какво най-често си купуваш – дрехи, аксесоари или козметика? Всяко момиче иска да е красиво и да бъде забелязвано от околните. Модата е един страхотен начин да блеснеш с вкус и стил. Според изследване, по-голямата част от жените най-много обичат да си купуват дамски чанти. Напълно разбираме любовта на дамите към този неизменен аксесоар. Сега ще ти представим кои са чантите, които всяка жена трябва да притежава.

 

Чанта за училище/лекции. Това е ежедневна и функционална чанта. Тя трябва да е голяма, за да събира учебници, тетрадки и други важни пособия, които носиш. В същото време трябва да отива на повечето ти дрехи и да е функционална – с много джобове и място. Тази чанта е в по-умерени цветове и не е акцент в облеклото. Може да е с два чифта дръжки – къси и дълги, които да носиш, както ти е удобно. Не забравяй, че тази чанта трябва и да бъде много здрава, за да издържи тежките неща, които носиш всеки ден.

 

Клъч. Тази чанта е повече аксесоар и украшение, отколкото помощник. В нея не можеш да сложиш почти нищо и значително трябва да редуцираш вещите си. Сложи най-необходимото като портмоне, документи, кърпички и телефон. Няма място за нищо друго, но може да бъде акцент в тоалета. Трябва да имаш поне няколко чанти тип клъч, които да се връзват на различните ти тоалети. Тук можеш да експериментираш съвсем спокойно. Клъчът може да бъде лъскав, разчупен, със странен дизайн и нетрадиционен цвят.

 

Специалната чанта. Тя е твоята любимка. Може да бъде всякакъв модел и вид, може да е просто обикновена чанта с дълга дръжка или малък клъч, няма никакво значение. Тази чанта означава много за теб и ти я обожаваш. Това е причината и рядко да я слагаш, защото обичаш да я гледаш на сигурно място в гардероба. Тя излиза от там само по специални случаи и я пазиш изключително много.

 

Раничка. Няма значение дали ще е голяма и удобна раница или просто малка дамска раничка. Този тип чанта е изключително необходим на всяко момиче. Дори да не си спортен тип, все някога ще ти се наложи да я сложиш. Отиваш на пикник, имаш да носиш обемен багаж или просто си се настроила на спортна вълна? Раничката е твоят чудесен избор в такъв момент. Тя е функционална и има много място в нея. Освен това отива на спортно облекло и няма да се чудиш с какво да съчетаеш кецовете си.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия