Какво казва дамската чанта за нейната притежателка?

Дамската чанта, освен важен аксесоар за всяка дама, е и огледало на нейния характер. Психолози направили разбор на размера, цвета, формата и начина на носене и какво говорят те за жената. Цветът - дамите, които предпочитат чанти, решени в черен цв

2011-11-02 01:17:42
Какво казва дамската чанта за нейната притежателка?
Дамската чанта, освен важен аксесоар за всяка дама, е и огледало на нейния характер. Психолози направили разбор на размера, цвета, формата и начина на носене и какво говорят те за жената.

Цветът - дамите, които предпочитат чанти, решени в черен цвят, боравят доста добре с пари. Те не обичат да говорят и не са интровертни личности. Отнема им доста време и внимават при избора си на приятели и на човека, който ще бъде до тях през остатъка от живота им.

Жените, които харесват светли и топли цветове определено си падат по романтичните жестове. Често тези дами са щедри към останалите и обичат да научават нови и нови неща.

Притежателките на чанти, които са в ярки цветове, живеят на максимум и често са ръба да извършат някоя глупост.

Размерът ... има значение - жените, които залагат на малките дамски чанти, притежават чувство за хумор и остър ум. Те са наясно какво искат от живота и как да го постигнат. Имат красив външен вид и замечтан поглед, което ги прави загадъчни и желани от представителите на силния пол.

Дамите, които харесват предимно големи чанти, са енергични и целеустремени личности. Повечето от тях имат желание да имат няколко деца, защото са грижовни майки. Жените, които носят големи чанти, избягват да си усложняват житейските проблеми.

Дамите, които залагат на чанти, които имат оригинален външен вид, са противнички на консерватизма. Според останалите тези жени нямат нужда от други и са си самодостатъчни, но всъщност те са доста раними личности, като приемат тежко и навътре критиката, дори тя да е градивна и трудно преживяват скандалите.

Практичните дами носят чанти със строга форма. Тези жени определено знаят колко струват и не обичат да са център на вниманието.

Какво има в чантата? - знаете ли всъщност колко неща държите в дамската си чанта? Повечето жени имат между 20 и 50. А кога за последен път сложихте ред в нея?
Жените, при които цари пълен хаос в дамските им чанти, са романтични личности, които често имат емоционални възходи и падения. Като цяло те гледат оптимистично на ставащото около тях.
Целеустремените дами обикновено поддържат реда в чантата си и рядко имат излишни вещи в нея. Те мислят рационално и обичат да планират нещата.
Ако в дамската чанта на една жена има доста сантиментални вещи - снимки на приятели, талисмани, хартийки и т.н. - то това показва, че притежателката й е чувствителна личност.

Начин на носене - жените, които винаги отстояват идеите си, носят дамската си чанта на сгъвката на лакътя. Те са практични личности, които не обичат да хитреят и да минават по тъч линията.
Консервативните представителки на нежния пол, които са строги личности както към себе си, така и към околните, носят чантата си за дръжката.

Ако жената носи дамската си чанта през рамо и ръката й е отпусната, то тя определено няма вътрешна самоувереност. Ако ръката й обаче е вдигната към рамото и е хванала дръжката, то това показва, че тази дама е смела и умее сама да се справя с проблемите си. Ако ръката й се движи в такт с ходенето, тя притежава жизнерадостен характер.
Не може да се разчита на жена, която носи дамската си чанта под мишницата.


  Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия