Опасни ли за изкуствените мигли?

2014-11-12 12:59:00
Опасни ли за изкуствените мигли?
Снимка: thinkstockphotos.com

Гъстите и дълги мигли определено привличат вниманието на околните. Ако ти нямаш такива по рождение и спиралата не ти върши достатъчно работа, най-вероятно си се замисляла дали да не си вземеш екстеншъни. Но какво знаеш за тях? Дали пък не са вредни?

 

 

Ако изкуствените мигли не са поставени правилно, има възможност да си създадеш неприятности и трайно да си увредиш миглите. Какво значи неправилно? Неправилно е залепването на екстеншъните върху корените. Това води до падането на истинските мигли, като често това се случва дори на снопчета.

 

За да не си създадеш излишни главоболия, отиди при специалист по поставяне на мигли. След като ти ги постави провери дали се е справил добре. Вземи една клечка за зъби и я прокарай през косъмчетата. Ако заседне между тях, значи изкуствените и естествените мигли са слепени заедно, което може да увреди твоите мигли. Недей да чакаш и да седиш с тях, ами отиди при друг специалист, който да ги отстрани. Не се опитвай да се справиш сама у дома, защото рискуваш да премахнеш и твоите. Ако след проверката установиш, че всяко косъмче седи отделно, значи екстеншъните са поставени правилно.

 

Съвети:

 

Не използвай водоустойчива спирала. Корените на миглите имат нужда да дишат, за да растат косъмчетата, а водоустойчивата спирала ги задушава.

 

Бъди внимателна с машинката за мигли, защото ако не я използваш правилно, може да изтръгнеш косъмчетата.

 

Ако искаш да промениш визията си с малко пари и да си актуална, може да си поставиш частични екстеншъни. Те са готини и придават котешко излъчване.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия