Как да се пребориш с късите и рехави мигли?

2013-11-23 13:30:00
Как да се пребориш с късите и рехави мигли?
Снимка: freedigitalphotos.net

За повечето момичета е от голяма важност да имат красиви и гъсти мигли, за съжаление, не всички са надарени с такива. Миглите карат очите ни да изглеждат по-големи и дори само една спирала може да направи погледът ни много по-магнетичен. Сега ще ти дадем няколко съвета, как да се справиш с миглите си.

 

Погрижи се за миглите си. Използвай техники за възстановяване и стимулиране на миглите. Можеш да ги мажеш вечер, преди да легнеш с вазелин или бадемово масло. Така ще ги предпазиш и ще растат по-гъсти и по-бързо. Когато ги намажеш, остави така до сутринта за да има време да подейства. Отмий чак на сутринта. Важно е да го правиш всеки ден за да има ефект.

 

Извивай си миглите. Извивачките за мигли изглеждат страховити и ужасни, но всеки случай са много полезни. Трябва да свикнеш да ползваш и ще видиш, че има резултат. Внимавай да не дръпнеш прекалено силно и да те заболи. Първо извий миглите си, а после нанеси спирала. Ще видиш колко по-добре ще седи.

 

 

Изкуствени мигли. Не са подходящи за всеки ден, но ако ходиш на купон или важно събитие, можеш да прибегнеш и до тях. Важно е да избереш правилните мигли за теб, да не са прекалено големи, защото можеш да изглеждаш много смешно. Ако можеш да си позволиш да отидеш при професионалист е най-добре. Ако не, поговори с приятелка, която разбира, тя сигурно би те насочила най-добре. В началото ще ти е трудно да си ги слагаш, но с времето ще се научиш.

 

Удължаването на мигли е скъпо, но доста ефикасно. Лошото е, че отдалечава от ежедневното и може да свикнеш да се гледаш с прекрасни мигли и когато ги махнеш, да не се харесваш изобщо.

 

Подхранване. Хубаво е да подхранваш миглите си с кокосово масло. То е много полезно и за косата, овлажнява и подхранва. Сложи малко количество на ръцете си и нанеси върху миглите.

 

Биотин. Този витамин е един от най-известните витамини от В комплекс. Биотинът е отговорен за растежа на клетките, подпомага обновяването на кожата, косата и ноктите. Той се съдържа в доматите, марулята и морковите.

 

Спирала. Трябва да заложиш на някоя наистина качествена спирала. Така миглите ти няма да се слепват, а ще изглеждат добре. Не залагай на евтиното, особено когато става дума за очите ти, защото можеш да си навредиш. Заложи на нещо качествено и изпитано, което ще прави погледът ти магнетичен и няма да дразни очите ти.

 

Не си лягай с грим. Преди да си легнеш винаги махай грима си, защото е вредно. Вземи си подходящ лосион, който не дразни очите.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия