Как да съчетаваме плетените дрехи

2014-11-04 17:59:00
Как да съчетаваме плетените дрехи
Снимка: freedigitalphotos.net

Времето застудя и летните дрехи вече са на дъното на гардероба ни. Сега е ред на шапките, шаловете, ръкавиците, ботушките и дебелите пуловери и жилетки. Плетивата, както винаги, се връщат на мода в студените есенни и зимни дни. Освен това те са предпочитани от дамите, защото са топли и много разнообразни. Няма жилетка, пуловер или друго плетиво, което да не е модерно. Важното е да изберете модел, подходящ за вас и да го съчетаете добре. Сега ще ви дадем някои съвети, които ще ви помогнат в избора и съчетаването на плетивата.

 

Жилетките са страхотни, но внимавайте с дължината. Ако сте по-ниска, не си купувайте много дълга жилетка. Наистина дългите жилетки са много модерни, но рискувате да изглеждате още по-ниска. Изберете по-къс модел.

 

Кожено яке и дълга жилетка. Това е мода любима на много жени, която стои наистина чудесно. С обикновени дънки можете да изглеждате супер, като прибавите високи кожени ботуши, кожено яке и жилетка. Трябва да внимавате с цветовете. Идеята е жилетката да е в много по-различен цвят от якето и да контрастира силно.

 

Можете да акцентирате във ежедневната си визия, благодарение на жилетката. Изберете такава с много украси или лъскави орнаменти. Широките жилетки можете да освежите с колан, особено широк, с голяма катарама. Такъв тип жилетки си подхождат най-много с деним.

 

Ако искате по-строга визия, можете да съчетаете риза с жилетка или пуловер, както и панталон в класическа кройка. Не забравяйте правилото, че дългите жилетки се носят с прав панталон, а късите – с широк.

 

Брошката. Не я пропускайте. Тя е актуална и е подходяща за всички възрасти, стига да е добре съчетана. Можете да я сложите от ляво или от дясно на гърдите, а ако жилетката ви няма копчета, можете да използвате брошката за закопчаване.

 

Огромните и меки шалове също са актуални. Един дебел, плетен шал може да ви спаси от замръзване в студените вечери, а и е перфектен аксесоар. Можете да съчетаете тъмно кожено яке с по-светъл голям шал, който да омотаете и около раменете си. Не пропускайте шапката. Тя е много важен аксесоар, защото можете да ви спести настинка. Шапките тази година са разнообразни и шарени. Има всякакви модели, от ушанки до обикновените винтидж шапки с топка отгоре.

 

Не забравяйте и за вечната комбинация от клин/дебел чорапогащник с дълъг пуловер. Можете да изберете интересен клин, който да бъде акцент в цялата ви визия. Тогава сложете по-неутрален пуловер. Тази комбинация е хит сред тийнейджърите.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия