Красиви, но адски неудобни обувки. Заслужава ли си болката?

2014-05-14 13:59:00
Красиви, но адски неудобни обувки. Заслужава ли си болката?
Снимка: thinkstockphotos.com

Представителките на нежния пол са известни с любовта си към обувките. Колкото и чифта да имат у дома, дамите не могат да се спрат, когато видят поредните красиви обувки, които ги „гледат“ и дори „викат“ от витрината. Често им се случва да се влюбят от пръв поглед и да игнорират факта, че обувките са тежки, тесни и материята е доста твърда и ще им създава проблеми. Но пък цената е ниска, обувките са в любимия им цвят и ... просто не могат да им устоят.

 

Какво се случва след първото обуване?

 

Нямате търпение да си сложите новите обувки и да ги покажете на приятелките си. Правите го при първия възможен случай, най-често това се случва, когато решите да отидете на клуб или дискотека. И на сутринта съжалявате за покупката, а краката ви проклинат мига, в който видяхте обувките на витрината. Да, същите тези крака, които вече са в рани и с огромни мазоли. И евтините обувки, които ви „викаха“ и ви „молеха“ да ги купите вече не са ви така любими. Това бе тяхното първо и последно обуване, защото не може да си представите, че доброволно ще си причините отново тази болка, която ще ви напомня за покупката в следващите няколко дни, а може и седмици.

 

На доста жени им се е случвало да съжаляват, че са се поддали на моментно състояние и са се сдобили с обувки, които са толкова неудобни, че не могат да се носят повече от веднъж. Следващия път, когато още в магазина установиш, че обувките са неудобни и ще ти създават проблеми, просто не ги купувай. Не е хубаво да караш краката си да страдат и да изпитват нечовешка болка заради чифт красиви обувки.

 

Евтиното излиза скъпо

 

За доста хора цената е водеща, когато става въпрос за покупка. Но не бива да се залъгвате, че евтините обувки наистина ще бъдат такива. Повечето евтини стоки излизат по-скъпо. Затова отделете малко по-голяма сума пари и си купете нещо качествено, което няма да ви създава проблеми и ще издържи по-дълго време.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия