Облечи се стилно с малко пари

2014-09-28 14:03:00
Облечи се стилно с малко пари
Снимка: freedigitalphotos.net

Жените се грижат много за външния си вид, защото искат да са харесвани, защото една жена винаги се оценява и по красотата. Важно е как изглеждате, как се обличате, как се гримирате, каква прическа имате. Проблемът идва, когато нямате достатъчно финанси, за да се поддържате в идеална форма. Външният вид изисква много усилия, както и немалко финанси. Основно жените дават много пари за дрехи. И все пак, ако не разполагате с много пари, как да се облечете стилно и да изглеждате добре?

 

 

Внимавайте какво купувате. Повечето жени не мислят много, когато са на шопинг. Те виждат дреха, която им харесва и просто я взимат. Проблемът е, че може да нямате подходящи дрехи и аксесоари, които да паснат на новата ви покупка. Това означава, че или не можете да я носите, или трябва да купите още и още нови неща. Старайте се да мислите как ще се впише новата ви блуза, имате ли подходящ панталон или пола за нея, помислете си за различни комбинации. Така много ще улесните пазаруването и ще ограничите излишното харчене на пари.

 

Стилът не винаги се крие в цената. Не си мислете, че всичко, което е скъпо, ще е стилно и ще ви отива. В скъпите магазини има и грозни дрехи. Помислете си кое ви стои добре и го купете, не залагайте на цената. Вероятно околните няма да знаят, че сте дали 200 лева за маркова рокля, но ще забележат, че тя е ужасна или не ви стои добре. Пазарувайте от магазини, от които можете да си позволите. Така ще си купите няколко дрехи, вместо една за същите пари.

 

Забравете за кича. Стилът не е кич. Ако не знаете как да се облечете, най-добре заложете на изчистените неща, които изглеждат добре. Кичозните аксесоари не са белег на стил и класа. Най-често те изглеждат  просто евтино и създават усещане за липса на вкус.

 

Преценявайте правилно и аксесоарите. Чантата и обувките също са много важни, а те са и доста скъпи, когато са качествени. Купете си два-три чифта обувки и няколко чанти, които да вървят на повече тоалети. Старайте се да ги комбинирате добре, за да не се получават неприятни комбинации на цветовете. Най-добре изберете обувки в кафяво и черно, които ще подхождат на повече тоалети.

Избирайте качествени дрехи. Не е важно да са скъпи, а да са качествени. Най-добре е да гледате материята, изработката. Важно е да можете да носите дрехата по-дълго време и тя да запази вида си, а не да се разшие или разтегли.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия