Всеки втори влияе на стила на обличане на половинката си

2013-04-21 16:00:00
Всеки втори влияе на стила на обличане на половинката си
Снимка: sxc.hu

Всеки втори мъж се опитва да повлияе на стила на обличане на половинката си, сочат резултатите от скорошно британско проучване, цитирани от в. “Daily Mail”.

 

Оказва се, че не само жените предявяват претенции към модния вкус на своя партньор. Представителите на силния пол също нерядко си позволяват да критикуват и съветват своята възлюбена относно дрехите ѝ.

 

 

Но кога и защо го правят? Цели 71% от анкетираните признават, че държат те да избират с какво ще се облече приятелката им, когато излиза без тях на дискотека. Повече от половината пък настояват те да подбират дрехите на половинката си дори когато излизат заедно с нея.

 

Около една трета от участниците в проучването влияят на избора на работно облекло на гаджето си. Всеки пети избира ежедневните дрехи на партньорката си, а всеки десети подбира тоалета ѝ за официални събития като рождени дни и сватби.

 

Най-честата причина, поради която представителите на силния се намесват в стила на обличане на половинката си, е желанието им да не я заглеждат други мъже. Ето защо за тях дълбоките деколтета, късите поли и дори твърде прилепналите панталони често са абсолютно недопустими.

 

Всеки четвърти споделя, че за него най-важно е неговата възлюбена да изглежда по най-добрия възможен начин. Всеки пети пък признава, че влияе на начина на обличане на приятелката си, за да ѝ помогне да харчи по-малко пари за дрехи и аксесоари.

 

Момчета, а вие опитвате ли се да съветвате половинката си какво да облече?

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия