Всяка жена има нужда от аксесоари, за да подчертае своята индивидуалност. Какви ще бъдат те, зависи от теб, но има няколко, които задължително трябва да бъдат част от гардероба ти:

 

Слънчеви очила – в последно време може рядко да виждаме слънцето, но това не означава, че трябва да забравим напълно за слънчевите очила. Всяка жена трябва да има поне един чифт модни слънчеви очила, с които да предпазва очите си от силното слънце. Както при останалите неща, така и при тях модата се променя постоянно, така че, преди да си купиш, виж какво е модерно.

 

 

Часовник – не само мъжете имат нужда от атрактивен часовник на ръката. Това е необходим аксесоар и за жените, особено за тези, които не обичат да закъсняват. Може да го съчетаеш с интересни гривни, а може да го носиш и самостоятелно. Ако го носиш с други бижута, задължително трябва да си отива с тях. В никакъв случай не съчетавай златен часовник със сребърни гривни или обратното.

 

Перлени обици – това е класически аксесоар, който винаги е подходящ, без значение на колко години си и дали си облечена официално или ежедневно. Ако не можеш да си позволиш истински перлени обици, може да си вземеш имитация, на пазара има много добри попадения.

 

Балеринки – тези обувки са изключително удобни и си отиват на доста дрешки. Хубаво е да имаш поне един чифт от тях, защото са винаги на мода и няма да уморят краката ти, така както обувките на висок ток.

 

Ежедневна удобна чанта - когато отиваш на купон или официално мероприятие, може да излезеш с мъничка чантичка тип „портмоне“, но през останалото време трябва да имаш достатъчно голяма чанта, която да побира всичко, което ти е нужно. А всяка жена знае, че нещата, от които има нужда през деня, не са никак малко и не са никак дребни.

 

Смартфон с протектор за екран – повечето умни телефони са доста крехки и затова имат нужда от протектор и хубав калъф. В твой интерес е смартфонът ти да е здрав и да не даваш излишни пари, за да го поправяш. Затова си купя някакъв готин калъф и ги сменяй, когато ти омръзнат. Това са някои от най-важните аксесоари, които всяка жена трябва да има, но дали ще има и други или някои от гореизброените ще липсват в твоя гардероб зависи от теб и твоята индивидуалност.

Автор: Ралица Солакова