Да развенчаем митовете, свързани с това какво мъжете харесват у жените

2014-07-25 15:01:00
Да развенчаем митовете, свързани с това какво мъжете харесват у жените
Снимка: freedigitalphotos.net

Има много момичета, които си мислят, че ако не изглеждат като слезли от корица на модно списание, няма да получат мъжко внимание. От години насам поп културата влияе много силно на младите хора и понякога се стига до тежки последствия като анорексия и булимия, депресии и други здравословни проблеми, защото тийнейджърите си мислят, че не са достатъчно красиви. Истината е, че повечето мъже не искат да имат гадже, което да прилича на моделите от списанията. Време е да развенчаем митовете какво харесват мъжете в една жена и какво не!

 

Огромен бюст. Повечето мъже харесват определен тип жени. Някои си падат по по-дребни мънички момичета, други харесват високи. Така е и с гърдите. Мит е, че всички мъже си падат по огромни гърди. Някои момчета изобщо не държат приятелката им да има кой знае колко голям бюст, други държат на това да е по-малък, но стегнат. Неприятното при големите бюстове е, че лесно увисват. За много мъже това е неприятно и предпочитат по-малки и стегнати гърди. Момичета, успокойте се, не ви трябва огромен бюст, за да си намерите гадже.

 

 

Дълги крака. Смята се, че момчетата обожават дългокраки красавици и много по-нисички момичета се комплексират. Няма защо, успокойте се. Разбира се, има момчета, които обичат високи жени с дълги крака, но не можем да кажем, че всички имат такъв вкус. Други момчета умират за по-нискички момичета тип „джобно гадже”.

 

 

Сини очи и руси коси. Това е друго клише, което е много популярно сред тийнейджърите. Смятат, че всеки мъж харесва руси жени със сини очи. Момичета, наистина сте в голяма грешка. Колкото и клиширана да е тази визия, има много момчета, които си падат по тъмнокоси жени с тъмни очи и всякакви други възможни комбинации. Всеки си има тип, който харесва, ако сте с кафяви очи, не мислете, че никой няма да ви обърне внимание.

 

Грим. Нещо, което момичетата си въобразяват много често е, че ако си сложат много грим и се нагласят, ще бъдат по-привлекателни. Фондьотен, сенки, очна линия, спирала, изкуствени мигли, тупирана коса, екстеншъни и ярко червило определено не се харесват на всяко момче. Понякога те могат да намерят тази визия дори за плашеща, защото нищо прекалено не е хубаво. Ако искате да се гримирате, няма лошо, но го правете с мярка. Момчетата не обичат да усещат фондьотена ви, когато ви целуват по бузата или да не могат да прекарат спокойно пръсти през косите ви. Най-добре се придържайте към по-естествена визия, те харесват именно това.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Ouroboros
преди 9 години

Много е грозно, когато на улицата видя някоя 13-14 годишна кифла с 5 кила грим, 7 сантиметрови токчета, облечена като ку*ва. Момичета, не ви трябва тежък грим, дълги крака и тем подобни изгъзици, естествени сте по-красиви.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия