Кога мъжете стават "невидими" за жените?

2014-07-09 15:29:00
Кога мъжете стават
Снимка: Dreamstime

Като млади мъжете и жените са атрактивни и лесно привличат представителите на срещуположния пол. С течение на времето обаче нещата се променят. Наскоро направено проучване показва, че към края на 30-те години мъжете стават сексуално непривлекателни за младите дами заради посивяващата коса и двойната брадичка.

 

 

Когато излязат навън и видят по-възрастни мъже от тях, жените не им обръщат никакво внимание, пише в. „Daily mail“. В техните очи те са обвързани мъже с деца, а не ергени, търсещи щастието, и затова не си правят труда да се пробват с тях.

 

37% от дамите, участвали в допитването, споделили, че не си падат по мъже с побеляваща коса. Друго, което не им харесва, са развалените и пожълтели зъби.

 

Резултатите показват, че представителите на силния пол започват да губят привлекателността си малко преди да станат на 40 години.

 

Мъжете осъзнават, че с напредването на възрастта привличат все по-малко жени и поради тази причина полагат допълнителни грижи за себе си - избелват си зъбите, присаждат си коса, подлагат се на диета, спортуват повече, обличат се по-атрактивно и т.н.

 

Господата определено не искат да влизат в категорията „невидими мъже“.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия