Кои женски дрехи мъжете ненавиждат? [част първа]

2014-07-12 17:07:00
Кои женски дрехи мъжете ненавиждат? [част първа]
Снимка: freeimages.com

Момичета, допитвали ли сте се до гаджето си дали харесва дадена ваша дреха? Ходите ли с него по магазините? Ако да, той влиза ли с вас в мола или просто чака отвън, докато вие приключите с шопинга? Може би се учудвате, но мъжете наистина имат мнение за дрехите, които носим. Сега ще ви споделим кои са най-омразните модни решения на мъжете.

 

В никакъв случай шалвари. Някак е ясно, че мъжете ще признаят негативното си отношение към модерните панталони, които приличат на комбинация от пижама и дънки. Естествено, смятат се за шалвари, ексцентрични панталони с провиснало дъно, актуална модна дреха, която предизвиква сред представителите на силния пол възмущение, понеже не подчертават извивките на тялото, а и са екстравагантно облекло, носено от съвременните дами. А жените ги харесват именно поради тази причина - могат ли изобщо панталоните да са по-готини от тези, които подчертават само талията, гарантират удобство при всяко движение, а са шик и оригинални?

 

 

Пеплум. Смут предизвикват роклите и топовете с модерния пеплум стил, тъй като мъжете изобщо нямат представа какво представлява тази дреха и за какво служи. Също така за представителите на силния пол са изключително загадъчни и дълбоко изрязаните шорти, под които стърчат джобове. Ако дамата носи такива шорти и спортни обувки на платформа или равните широки и топли ботуши (тези, които правят глезените да изглеждат дебели), той вероятно ще предложи, вместо да излизат, да си останат вкъщи и да гледат филми. А в този случай тя може да облече и нощницата си – както мъжете определят тази така модерна дреха. Изобщо, изключително важно е женската талия да е на точното място и да е подчертана. (Това е вечното правило.)

 

Омразните осемдесетте. По-лошо от авангардните шалвари, които се решават да носят по-малко смелите, стеснителни дами, са потурите в неонови цветове, модна тенденция, която също попада в списъка за елиминация. Подобни дрехи напомнят на осемдесетте и спадат към миналото. Но има случаи, при които одеждите в тези ярки гами са подходящи, и това са рейв партитата. Ако нежната половинка се гласи за това парти, мъжът ще приеме за кратко време и страховитите слънчеви очила, към които е алергичен.

 

Забравете за подплънките. Рейв партитата биха оправдали носенето на ярки цветове, но само ако не става въпрос за дрехи с подплънки. Звучи смешно, но мъжете не виждат причина дамите да им се явяват конкуренция, когато става въпрос за ширина на раменете. Оставете подплънките в миналото, защото те наистина в днешно време изглеждат доста старовремски и определено не са секси!

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 10 години

Абе как точно ще ненавиждаме неща, които дори не сме ги чували


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия