Няколко трика за красота, които наистина работят

2014-06-29 15:58:00
Няколко трика за красота, които наистина работят
Снимка: freedigitalphotos.net

Има много митове за красотата, които чуваме от къде ли не. Тийнейджърите често са неопитни и не знаят как да се грижат за външния си вид. Това е причината да вярват на какво ли не. Сега ще ви споделим няколко трика, които наистина работят.

 

Крем против хемороиди може да свърши чудеса, ако имате торбички под очите. Колкото и да не ви се вярва, това е факт. Не се тревожете, няма как да ви навреди. Просто има едно малко трикче, което трябва да знаете. Нанесете крема за около 20 минути. След това отстранете ненужното количество със салфетка, за да не лъщите и да няма мазни следи.

 

Чували ли сте за пастата за зъби и пъпките? Много тийнейджъри вярват, че ако имат неприятна пъпка, а трябва да излизат, тя ще завехне, ако я намажат с паста за зъби. Е, съветваме ви да се въздържате от такива действия и да ползвате пастата за зъби по предназначение. Ако искате да прикриете неприятна пъпка, а бързате много, най-добре използвайте продукти, специално предназначени за борба с пъпките. След това нанесете коректор, който да заличи проблема.

 

 

Искате да направите устните си по-обемни? Това е мечтата на всяко момиче – да има по-плътни устни, защото определено това е секси. Но за съжаление ставаме свидетели на много момичета, които не знаят как става това и изглеждат смешно. Не очертавайте устните си с молив отвън, защото ще изглеждате доста комично. Най-добре ако ги очертавате, го направете както трябва, а не излизайте от контурите на устните. След това нанесете червило в избрания от вас цвят. Не пропускайте да нанесете голямо количество лъскав глос. Той ще придаде обем на устните ви и ще ги направи по-плътни.

 

Искате да дадете свеж вид на очите си, а те са зачервени и личи, че не сте доспали? Най-добре нанесете бляскави сенки в нежни тонове. Това ще даде повече блясък на очите ви. Може да сложите и изкуствени мигли, които ще отворят оптически окото ви. Използвайте бял молив, който да сложите на водната линия на очите си. Той също ще направи очите ви по-отворени.

 

Имате мазна или смесена кожа и се чудите как да се справите с омазняването? Във всеки случай недейте да прекалявате с миенето. Използвайте продукти, подходящи за вашата кожа, като не пропускате да си правите и маски, но не прекалено често. Когато излизате, нанасяйте пудра. Тя ще абсорбира ненужното омазняване и кожата ви ще има по-чист вид.

 

Искате да придадете повече блясък на лицето си? Не избързвайте с автобронзантите, защото може да станете на петна или да се образува неприятна разлика между лицето и останалата част от тялото. Сложете си просто бляскава пудра. Това е най-лесният начин да дадете малко сияние на скулите си и да озарите лицето си.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия