Научи повече за хининовата вода

2014-05-20 15:16:00
Научи повече за хининовата вода
Снимка: thinkstockphotos.com

Повечето от вас са чували за благоприятния ефект на хининовата вода, но въпреки това все още не сте се убедили лично в това. Доказано е, че ежедневното втриване на хининова вода в корените води до заздравяване на косъма и лечение на косопада. Също така косата става видимо по-лъскава и обемна.

 

Хининовата вода се нанася лесно и не е нужно да миете косата си след това. Препоръчително е да се слага върху добре измита и суха коса, като се впръсква основно в корените. Ако си сложите от водата върху мокра коса и след това се изсушите, няма да има никакъв ефект от продукта. Всяка коса реагира различно на този продукт, така че имайте предвид, че може да не постигнете така желание ефект.

 

 

Може да се сдобиете с хининова вода в почти всяка аптека и по-голям козметичен магазин. Тя струва около лев, лев и нещо.

 

Като цяло хининовата вода подхранва косата, успокоява скалпа и стимулира растежа на коса, като я прави здрава и добре изглеждаща. Затова доста коафьори я препоръчват на хора, които имат изтощена коса. Тя обаче е подходяща и за нормални коси, които растат бавно.

 

Има доста момичета, които имат дълги и красиви коси и в един момент решават да променят външния си вид и се подстригват късо. След това горчиво съжаляват за това, което са направили, но вече е късно. Ако сте от тях и искате да си върнете дългата коса възможно най-скоро, започнете да използвате хининова вода. Ако редовно я нанасяте на косата си и се подстригвате често, след няколко месеца ще се радвате на по-дълга, здрава и красива коса.

 

Хининовата вода ще ви помогне да се преборите и с косопада. Има няколко причини, поради които на мъжете и жените започва да им капе косата. Най-често срещаните са бременност, липса на протеини, наследственост, употреба на противозачатъчни, стрес, анемия, рязко отслабване, стегнати прически и др. Първо намерете причината/причините, поради които имате косопад, след това започнете да използвате хининова вода, за да се справите с този проблем. Няма смисъл да третирате косата си, ако не знаете какво причинява падането на косата ви.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия