Няколко свежи идеи за прическа за бала

2014-05-21 15:00:00
Няколко свежи идеи за прическа за бала
Снимка: sxc.hu

Остана съвсем малко време до баловете и вероятно повечето абитуриентки вече са се подготвили и имат всичко необходимо. Все пак, вероятно има някои, които все още се колебаят за визията си като грим, прическа и маникюр, макар да няма почти никакво време до дните на баловете.

 

Сега ще поговорим повече за модните тенденции за пролетта и лятото, които могат да ви повлияят в избора на прическа за бала. А защо не и коренна промяна за цялото лято?

 

Естественост. Това е последното нещо, което се сещаме, когато чуем „абитуриенти”. Свикнали сме по баловете да виждаме много тупирани коси, букли, екстеншъни и камъни в косите. Тази година това категорично не е на мода. Специалистите са на мнение, че този сезон ще бъдат актуални естествените прически. Не можем да пропуснем да споменем, че те са и най-удобни, особено в балната нощ, когато ще бъде време за забавление и танци.

 

Късите коси са също така актуални. През летните жеги са и много удобни, защото косата наистина топли много. Всяко момиче иска да е интересно, запомнящо се и уникално в балната си нощ. Тогава защо не изненадате всички като подстрижете косата си драстично и се появите с изискана къса прическа. Определено ще предизвикате фурор.

 

 

Плитки. От известно време плитките са изключително модерни. Ако имате дълга коса и все още не знаете как да я фризирате за бала си, заложете на плитката. Може тя да е странична, рибена кост или само част от косата ви да е вплетена. Уверяваме ви, че ще сте наистина актуални. Освен това, когато танцувате и се движите доста, косата пречи. Ако имате дълга коса и сте решили тя да е пусната, най-добре помислете дали няма да ви пречи и да изпитвате неудобство през цялата нощ.

 

Не можем да пропуснем и карето. Може би, това е една от малкото прически, които са винаги на мода. То стои най-добре на прави коси и е доста лесно за поддържане и оформяне. Ако искате да внесете малко разнообразие във визията си, защо не изненадате всички около вас с едно френско каре?

 

Откажете се от здраво стегнатия кок! Преди време беше изключително модерен за случаи като абитуриентски бал, но тази година не е така. Ако искате да сте с прибрана коса, най-добре изберете кок, който е по-естествен, непринуден и отпуснат.

 

Злато. Ако сте планирали да сложите аксесоари в косата си, най-добре е те да са златни. Златото е тотален хит тази година, особено щом става дума за прически. Също така на мода са светлите цветове като русо, медено, червеникаво и светло кестеняво. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
emomarina
преди 9 години

Ето ви една страхотна идея за прическа - плитки, за да изглеждате наистина неповторимо.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия