Кои женски дрехи и аксесоари са най-омразни на момчетата?

2013-11-29 16:16:00
Кои женски дрехи и аксесоари са най-омразни на момчетата?
Снимка: freedigitalphotos.net

Женският пол винаги е по-критичен към външния си вид като цяло. Всяко момиче още от малко обича да разхожда из къщи обувките на мама. В тийн годините, вече всяко момиче създава собствен стил на обличане и изгражда своя вкус. А на пазара се предлагат толкова различни дрехи, обувки, аксесоари и какво ли още не, че е трудно да изберем само дадено направление в модата. Понякога ни се иска да имаме всичко – всякакви обувки, ниски, високи, спортни, елегантни, рокли, панталони...

 

Това, че обичаме модата, понякога може да ни изиграе лоша шега с момчетата. Ние сме по-критични към облеклото си и сме по-податливи именно на модерното, за разлика от тях. Сега ще ти разкажем кои елементи от женското облекло момчетата ненавиждат.

 

Плетените шапки, които се слагат на върха на главата. Те не топлят, не са и красиви (според мъжката част).

 

 

Кецовете с платформа. Те карат краката да изглеждат като копита. Колкото и да са супермодерни в момента, най-добре заложи или на обикновени кецове или на обувки на платформа или ток. Комбинацията от платформа и кецове не е любима на момчетата.

 

Яркото червило. Мерилин Монро е била секси с червено червило и сигурно, когато се нагримираш с нещо ярко се чувстваш супер секси, но това не е точно така в мъжките очи. Те предпочитат устните да са в по-неутрални тонове, така биха поискали да те целунат.

 

Обувки с остър връх. Модата идва и си отива, но някои неща са вечни, като например островърхите обувки с тънък ток. Те са подходящи за някое официално вечерно събитие, но в никакъв случай за всеки ден или по-неангажиращо излизане. А и момчетата не ги харесват.

 

Изкуствени нокти. Момчетата харесват естественост. Никое момче не иска гаджето му да е като кукла. Изкуствените нокти им изглеждат прекалено неестествени, особено ако са дълги. Създават усещането за прекалено много пластмаса върху теб.

 

Боти, които са широки горе. Тези боти са модерни и симпатични, но момчетата ги ненавиждат. На тях им изглежда все едно си обула по-голям номер от твоя. Заложи на нещо по-елегантно.

 

Прекалено високи обувки, на които не можеш да ходиш. Ако обуеш висок ток няма лошо, но не и когато се спъваш с него. Важно е да се научиш да ходиш добре, да не ти е трудно, но трябва опит. Ако не си сигурна още в походката си, най-добре заложи на по-ниско токче или платформа, вместо да ставаш смешна с ултрависоки обувки, на които не можеш да стъпиш.

 

Панталони тип „шалвари". Мъжете не обичат пошли гледки, например ако си много разголена, но не харесват и прекаленото прикриване. А шалварите за тях са именно това – чудят се защо си криеш дупето и талията с тези странни за тях панталони.

 

Големи пуловери. Те са удобни, мекички и топлят много, но не са секси. Изглеждат отпуснати и раздърпани. Това не се харесва на момчетата и затова тази дреха попада в нашата класация.

 

Разбира се, не искаме да те откажем от любимите ти дрехи и обувки, но ти даваме поглед над мъжкото мнение по въпроса за нашето облекло.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Stan4o123
преди 10 години

Най-отвратителни са тия панталони(дори не знам как се наричат),които отзад за супер широки и все1 си имаш торба за ... сещате се какви нужди - наистина са отвратителни!

adi95
преди 10 години

Моят приятел харесва как ми стоят големи пуловери.. Въобще как може да се каже, че ВСЕКИ мъж не харесва тва и онова..


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия