Гримът показва какъв е твоят характер

2013-11-14 11:30:00
Гримът показва какъв е твоят характер
Снимка: freedigitalphotos.net

Гримът е изключително важен за всяка една от нас. Вродено ни е да сме кокетни и суетни, да обръщаме внимание на детайлите и да се чудим часове наред кое червило е най-подходящо. Повечето момичета обръщат внимание на грима си, особено когато са в началото на връзката с гаджето. Но сами не предполагат колко много може да издаде грима за тях на противоположния пол.

 

Някои момичета са много прецизни към своя грим и съчетават винаги всичко, не могат да си представят как ще излязат без червило извън дома си, а други изобщо не се гримират и не се притесняват от това да излизат без грим.

 

Британско изследване показва, че жените, които не обичат да слагат грим всеки ден, са силни личности и също така не страдат от комплекси. Те общуват само с избран кръг от хора, имат високи изисквания и ако се обвържат сериозно с някого, може и да е завинаги.

 

 

Момичетата, които не могат да излязат без грим от вкъщи, са противоположностите по характер на тези, които не се влияят от грима си. Дамите, които прекарват часове пред огледалото, са доста несигурни и често се опасяват да не бъдат отхвърлени, затова се стараят винаги да изглеждат перфектно. Често пъти тези момичета са смятани за повърхностни.

 

Грим, който акцентира върху очите, обичат да слагат момичета, които с удоволствие демонстрират чара си. Те пазят дистанция, но омайват с очи.

 

Момичетата, които обичат да подчертават устните и скулите си, най-често лесно се сближават със събеседника си, както в духовен, така и в еротичен аспект.

 

Изследователите обръщат внимание и на маникюра. Дръзките жени харесват червени лакове. Романтичните натури използват светли тонове – розово, бежово или лак без цвят. Бунтарките си падат по черното.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия