Пред ново гадже без грим – чак след 1 месец

2013-03-14 00:14:00
Пред ново гадже без грим – чак след 1 месец
Снимка: sxc.hu

На една жена ѝ е необходим най-малко един месец, за да събере смелост да се покаже пред новото си гадже без грим, сочат резултатите от скорошно британско проучване, цитирани от в. “Daily Mail”.

 

 

Над 80% от анкетираните дами признават, че чакат най-малко един месец, докато се появят пред своя любим без капка макиаж по лицето си. Същевременно около 3% от нежните създания споделят, че никога не си позволяват да се показват пред своето гадже без грим.

 

Една трета от представителките на нежния пол стават рано сутринта, преди техният възлюбен да се е събудил, за да си придадат по-свеж вид чрез малко грим. Повече от половината пък признават, че си лягат без изобщо да свалят макиажа от лицето си.

 

На въпроса, защо толкова се страхуват да се покажат пред своя възлюбен без грим, 58% от анкетираните отговарят, че просто смятат, че така изглеждат по-добре. Всяка четвърта не се чувства достатъчно уверена в себе си, когато няма нищо по своето лице, а всяка десета мисли, че би изглеждала непривлекателна в чуждите очи. Около 2% от представителките на нежния пол дори се опасяват, че гаджето им може да ги зареже, ако ги види без грим.

 

Момичета, а на вас колко време ви е необходимо, преди да се покажете за първи път без грим пред приятеля си?

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pegasis
преди 10 години

И тогава дяволът казал:изглеждаш по-добре с грим ..BULLSHITАко някой не е в състояние да приеме лицето ми в естествения му облик, то тогава не ме заслужава изобщо. Момичета, не си съсипвайте лицето в опити да се харесате на някого. Усмивката е винаги на мода. Не оставяйте когото и да е да ви промени ;)

papugai
преди 11 години

Носете табела с името си, възможно е да не ви познае без грим.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия