Коя е най-отблъскващата част от човешкото тяло?

2013-07-29 14:58:00
Коя е най-отблъскващата част от човешкото тяло?
Снимка: Dreamstime

Когато говорим за любов и привличане, може да погледнем на нещата през най-различни гледни точки. Това е така, защото всеки човек е уникален и приема света по свой си начин. Едни си падат по скромни хора, други предпочитат шумните, трети харесват груби и т.н. Същото разнообразие има при човешкото тяло – някои мъже заглеждат предимно женските гърди, други си падат по дупетата, някои дами пък обръщат внимание на мускулите на ръцете, други - също се интересуват от задните части и т.н. Разнообразие на вкусове определено има.

 

 

Но коя е най-непривлекателната част от човешкото тяло?

 

Въпреки че за някои хора те са фетиш, за други по-скоро са отблъскващи. Става въпрос за стъпалата. Това е частта от тялото, която повечето хора не харесват нито в себе си, нито в половинката си.

 

След направено проучване, в което участвали 2 000 мъже и жени станало ясно, че 66% от представителките на нежния пол не харесват собствените си крака, а 20% се срамуват от стъпалата си и избягват да носят отворени обувки лятно време. 33% от мъжете споделили, че за тях ходилата са най-непривлекателната част от женското тяло.

 

В същото време дамите дават доста пари, за да поддържат стъпалата си. 66% от тях през лятото редовно ходят на педикюр, но зимата си спестяват тези разходи. Само 6% от жените се грижат за краката си и през студените зимни месеци.

 

Теб срам ли те е от стъпалата ти?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
just MEN
преди 10 години

ц, ц, вижте какво никои мъж няма дави гледа краката,стъпалата,ходилата и т.н. мъжете гледат други места по вас, но тях няма дъги казвам оставям сами да се сетите кои са, та по въпроса - по-добре не се притеснявайте за ходилните си части ... поддържайте други места :)

JustMeBabe
преди 10 години

да ;s

Pink_Panther
преди 10 години

Не, супер са си


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия