Празнината между бедрата /луфтът/ е новата опасна мода сред тийнейджърките

2013-04-03 11:30:00
Празнината между бедрата /луфтът/ е новата опасна мода сред тийнейджърките
Снимка: Dreamstime

Празнината между вътрешната част на бедрата в изправено положение със събрани крака, известна още като „луфт“, е новото вдъхновение за много тийнейджърки, съобщи „New York Daily News“.

 

 

Според специалистите новата мода сред младите момичета е изключително опасна, защото страдащите девойки от булимия и анорексия смятат, че това разстояние е нещо напълно нормално при слабите тийнейджърки и нямат нужда от медицинска помощ и лечение за своите хранителни проблеми. Напротив, те правят всичко възможно, за да имат възможно по-голям луфт между краката си – спазват строги диети, не се хранят редовно, прекаляват със спортните занимания и пр.

 

Не всяка жена има „бедрена празнина“. Причината е в това, че след периода на детството човешката генетика диктува повечето хора да нямат такава. Тя обаче съществува при твърде слабите представителки на нежния пол, най-често това са световноизвестни жени, които дават лош пример на подрастващите.

 

В интернет има много сайтове, които дават съвети на младите момичета как да отслабнат. Но на строги диети се подлагат не само пълничките девойки. Въпросните интернет страници допринасят за изкривената представа за тялото.

 

Момичета, не прекалявайте със строгите диети и тренировките! Не е нужно да бъдете торба с кокали, за да изглеждате добре, напротив! Никое момче не си пада по кльощаво момиче с болнав вид. Луфтът между краката ви не е секси, напротив, той отблъсква голяма част от мъжете!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Sunshine..^^
преди 11 години

имам си луфт от малка и не сам прекалено слаба...

frozendeath
преди 11 години

Луфтът се получава, когато мазнините от вътрешната страна на бедрата точно на това място изчезнат. Гладуването не е единствената причина за това.

BlackWings
преди 11 години

А ако винаги сме си имали луфт , без никога да сме страдали от хранителни разтройства и диети , а представете си сме здрави и щастливи , и такава ни е физиката , да се гръмнем ли ?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия