Мъжете познават по-добре частите на колата си, отколкото своето тяло

2012-12-06 23:30:00
Мъжете познават по-добре частите на колата си, отколкото своето тяло
Снимка: sxc.hu

Мъжете познават по-добре частите на своите автомобили, отколкото собствените си тела, сочат резултатите от скорошно британско проучване, цитирани от в. “Daily Mail”.

 

 

Оказва  се, че 90% от представителите на силния пол могат с точност да посочат къде се намира картерът за масло на колата им и знаят как да проверят нивото на маслото с пръчка. Също толкова са и мъжете, които могат да локализират радиатора на автомобила си.

 

Когато стане въпрос за анатомията на собственото им тяло обаче, представителите на силния пол се оказват сериозно объркани. Едва 52% от анкетираните знаят къде се намират семепроводите им, като малко повече от 8% показват тотално незнание, заявявайки, че те са част от ушите им.

 

Невежеството на мъжете обаче не спира дотук. Само 6% са тези, които могат да изброят някои от най-честите причини за еректилна дисфункция. Една трета погрешно смятат, че тя се дължи на носенето на прекалено тесни панталони и дънки, а една десета неправилно обвиняват честата мастурбация. Четирима на всеки десет от представителите на силния пол също така нямат представа кои са най-честите симптоми на полово предавана инфекция.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
MB1992
преди 11 години

Глупости! Как да не знам къде са семепроводите? Това всеки мъж го знае. Всеки мъж знае сексуалните органи и колата си. :D

zoreto
преди 11 години

Поредната смотана статия!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия