75% от хората говорят с... колите си

Британския сайт motors.co.uk проведе анкета сред 1200 водачи на МПС, за да установи каква „връзка” поддържа човек с автомобила си. Резултатите показват, че на цели 44% от участниците в проучването от време на време им се случва да говорят

2009-10-16 15:16:14
75% от хората говорят с... колите си
Британския сайт motors.co.uk проведе анкета сред 1200 водачи на МПС, за да установи каква „връзка” поддържа човек с автомобила си. Резултатите показват, че на цели 44% от участниците в проучването от време на време им се случва да говорят на колите си. 31% от анкетираните разкриват, че през цялото време, докато шофират, говорят на автомобила си. От изследователския екип обаче успокояват, че в това няма нищо притеснително – много хора прекарват голяма част от деня си в автомобила си, така че няма нищо чудно в това, че му говорят (макар и да знаят, че той не ги разбира). Само 25% от анкетираните твърдо заявяват, че не правят опити за разговор с колите си. 25% са и водачите на МПС, които се обръщат към автомобила си с гальовни имена.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
MB1992
преди 11 години

Хората казват: "Грижи се за колата и тя ще се грижи за тебе".Аз се грижа за моята "Мери" (W203 diesel) и гледам винаги да е чиста и да е тиха като нощта. Няма лошо в това. Някои коли са уникални и когато ги кара човек усеща, че са "живи". Аз мисля, че истинският шофьор трябва да има връзка с колата. Колата и шофьора да са едно.

SpiritInBlack
преди 11 години

Аз не само правя опити да говоря с колата си :Д


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия