Какво да си облечете на първа среща?

2012-03-29 16:01:00
Какво да си облечете на първа среща?
Снимка: sxc.hu

Почти всяко момче и момиче се притеснява какво да облече, когато отива на първа среща с човека, по когото си пада. Все пак по-дрехите посрещат, а първото впечатление е доста важно. Вижте няколко грешки, които може да допуснете при избора си на тоалет:

 

1. Смятате, че разпасана риза ви прави да изглеждате секси – да, ама не! Пуснатата свободно над панталона риза изглежда доста наглиже, а това невинаги е подходящо за първа среща, особено, ако момичето се е облякло официално. Затова е по-добре да заложите на семпла визия. Изберете бяла или синя риза, която няма шарки по себе си и ви е по мярка. Не си мислете, че ще прикриете излишните килограми, като облечете по-голям размер риза. По-скоро ще заприличате на торба.

 

2. Не пренебрегвайте хигиената си – освен дрехите, важна е прическата ви и маникюра ми. Момичетата не бива да отиват с олющен лак на първа среща, а момчетата трябва да бъдат с чисти дрехи и избръснати. Ако ноктите ви са наядени и имате косми от домашния си любимец по дрехите, това определено няма да се хареса на човека, който е излязъл с вас на романтична среща/разходка.

 

 

3. Нека кецовете си останат у вас – представителките на нежния пол буквално са обсебени от обувките и имат десетки чифтове у тях. Затова за тях не е трудно да изберат подходящият чифт за първа среща. Мъжете не трябва да забравят, че не е подходящо да отидат на среща с момиче и да са обути с любимите си кецове. Нека сложат някоя по-стилна обувка, която да привлича вниманието и да бъде оценена от момичето.

 

4. Не си обличайте широко, спортно яке – обемните якета, които имат много джобове по себе си, няма да са във ваш плюс на първата ви среща. По-добре заложете на елегантна връхна дреха като сако или блейзер, който ще подчертава тялото ви.

 

5. Изберете друг панталон, а не бежов – светлите панталони изглеждат доста небрежно, а често и евтино. Затова за първа среща е по-добре да си облечете тъмни дънки или джинси, които ще ви стоят значително по-добре.

 

Още модни съвети може да намерите в Tialoto.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
FunkyPie
преди 11 години

Нека кецовете си останат у вас представителките на нежния пол буквално са обсебени от обувките и имат десетки чифтове у тях7 чифта кецове

krisito99
преди 11 години

po tapo ne6to ne sam i 4uvala

crowberry
преди 12 години

баси глупостите...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия