Полезен урок по поставяне на очна линия и придобиване на пленяващ поглед

2012-08-10 11:15:00
Полезен урок по поставяне на очна линия и придобиване на пленяващ поглед
Снимка: sxc.hu

Очите са прозорец към душата. За да впечатлявате околните с погледа си, просто трябва да използвате подходящи козметични средства, които ще накарат очите ви да засияят.

 

Като за начало поставете на лицето си основа за грим, която ще го запази до края на деня, както и ще прикрие зачервяванията.

 

Снимка: Reuters

 

Затворете очите си и дръпнете външното ъгълче, като задържите кожата опъната. Поставете линията с кремообразен молив, с който се работи по-лесно и изглежда по-естествено.

 

Снимка: Reuters

 

Поставете отгоре с помощта на ъглова четка сенки, които имат цвят, подобен на молива. По този начин ще коригирате допуснатите грешки.

 

След това използвайте кафяви сенки, които да са с един нюанс по-тъмни от тена ви. Поставете ги в долната част на линията на миглите, за да не изглеждат очите ви малки.

 

Снимка: Reuters

 

Дойде време и на спиралата. Сложете си един слой спирала, а след това разделете слепналите мигли с помощта на върха на четчицата. В никакъв случай не я потапяйте повторно. Хубаво е да сложите спирала и на долните си мигли, особено ако са ви светли.

 

Снимка: Reuters

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия