Какво да НЕ носите на плажа, за да изглеждате добре

2012-07-10 14:37:00
Какво да НЕ носите на плажа, за да изглеждате добре
Снимка: Reuters

Някои момичета не отдават голямо значение как изглеждат на плажа, но за други това е важно. Ако сте от втория тип, статията е подходяща за вас. В нея ще разберете какво НЕ бива да носите, когато сте по бански, за да не изглеждате зле в очите на другите. Повечето хора нямат какво да правят, докато се пекат, и неволно оглеждат хората, лежащи в близост до тях.

 

Забравете (а най-добре изхвърлете) всякакви подаръци от поредното дамско списание. Тези аксесоари не са никак впечатляващи и ще е глупаво, ако 3-4 момичета носите нещата си в една и съща плажна чанта, която е в различни цветове. И, за съжаление, отдалеч си личи колко евтини и нискокачествени са. Не искате на второто носете да ви се скъса шапката и цял ден да ви пече слънцето, нали?

 

 

Ако искате да си печете дупето, купете си прашки, а не пригаждайте бикините си като такива. Също така се вижте добре в огледалото, харесвате ли задника си и ще се чувствате ли комфортно, ако всички го видят? Все пак на плажа трябва да се чувствате добре, а не да се притеснявате и постоянно да се оглеждате.

 

Не носете дрехи, които ви е жал да хвърлите. По-добре си купете евтино потниче и секси къси панталонки и съберете мъжките погледни, отколкото да си сложите някоя овехтяла дрешка, мислейки, че ще изглежда сякаш нарочно е избеляла.

 

Избягвайте фирмените продукти – шапки, кърпи, чадъри и т.н. Не са особено атрактивни.

 

На плажа е излишно да си гримирана и с бижута. Не е полезно за кожата, а и има опасност да не изгориш равномерно, заради накитите си. Също така не се старай да съчетаваш всичките си дрехи и аксесоари. Лято е, време е за цветно разнообразие :)

 

Въпреки непоносимата горещина, избягвай алкохола на плажа. Може да се разхладиш, като пийнеш една ментичка/бира/коктейл, но не се напивай, защото това може да коства живота ти, ако решиш да влезеш в морето. А и заради жаркото слънце, шансът да ти прилошее се увеличава.

 

Най-важното на плажа е да си носите подходящ слънцезащитен крем, за да нямате проблеми с кожата.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
sofityoy
преди 11 години

След 3 седмици отивам сама в друга държава на лагер от училище и тези съвети ми дойдоха много добре =] - Благодаря!

belieberxforever
преди 11 години

Много съм съгласна с ladytanq, но като цяло статията е хубава, благодаря за съветите! :)

ladytanq
преди 11 години

и ще е глупаво, ако 3-4 момичета носите нещата си в една и съща плажна чанта, която е в различни цветове. И, за съжаление, отдалеч си личи колко евтини и нискокачествени са.Що за тъпотия ?! И какво .. не отиваме на модно ревю. Едно е да искаш да изглеждаш добре на плажа, друго е да си някоя лигла, която се превъзнася прекалено .


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия