В България има доста магазини за дрехи втора употреба, но колко от вас ги посещават? Срам ли ви е да си пазарувате от тях или просто не ви е приятно да носите чужди дрехи?

 

Има доста български семейства, които имат минимални приходи, и нямат възможност да предявяват претенции. Но има и такива, които имат възможности и въпреки това често си пазаруват от магазини Second hand. Там има доста дрехи от Европа, които са на достъпни цени и в същото време са доста качествени.

 

 

Преди може би дрехите втора употреба са ставали само за работа или за носене у дома, но към днешна дата положението се е променило и все повече хора подновяват гардероба си именно с тях.

 

Ако искате да смените стила си на обличане, но нямате достатъчно пари, магазините Second hand са идеално решение за вас.

 

В някои магазини дрехите се продават поотделно, а в други на килограм. Напълно възможно е да си купите 20 нови дрешки и да платите 20-30 лв. Всичко зависи колко тежи всяка една от тях.

 

Въпреки богатото разнообразие от дрехи в магазините Second hand над 50% от българите все още са резервирани към тях. Когато видите една дреха втора употреба, вие я виждате след няколко пранета, тоест няма да има неприятен ефект от избледняване или свиване. Другото положително на тези дрехи е че са на ниски цени и от европейската мода.

 

Не робувайте на марките, обличайте се стилно, модерно и евтино.

Автор: Ралица Солакова