Прашките навършиха 30 години

Най-оскъдното бельо в света навърши 30 години. Прашките са създадени в началото на лятото на 1981 година от американския дизайнер Фредерик Мелинджър. От тогава до ден-днешен този тип бельо се появява в най-различни варианти, някой приемливи, друг

2011-07-05 02:12:55
Прашките навършиха 30 години
Най-оскъдното бельо в света навърши 30 години. Прашките са създадени в началото на лятото на 1981 година от американския дизайнер Фредерик Мелинджър.

От тогава до ден-днешен този тип бельо се появява в най-различни варианти, някой приемливи, други прекалено екстравагантни, а трети прекалено миниатюрни. Но все пак е факт, че голяма част от мъжете харесват женски дупета, обути в прашки.

В Бразилия рождения ден на прашката е в началото на 1982 година. Тогава Розе ди Примо за пръв път се появява на купон, облечен с оскъдното бельо. 20 години по-късно същият модел на бельо от италиански произход стана монахиня.

Прашките в днешно време се възприемат различно. Не всички мъже и жени ги харесват, а гинеколозите са против тяхното носене, защото са нехигиенични. Факт е, че някои бикини седят много по-сексапилно от оскъдните прашки.
Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия