3 зодии, които са най-опасните врагове

Вижте кои са те

2020-08-27 18:00:00
3 зодии, които са най-опасните врагове
Снимка: Pexels

Дори най-милите, разбрани и невинни хора си имат врагове. Според астрологията, има няколко зодии, които могат да ви вгорчат живота и са наистина опасни противници, пишат от "StyleCaster" Внимавайте, ако някой от враговете ви е от тези зодиакални знаци.

 


Телец

 

Символът, представящ телеца, е разгневен бик - още от това си личи, че не бива да влизате в конфликт с тези зодии. Телците са уравновесени, сериозни, лоялни и отговорни хора. Но в определени ситуации могат да станат много избухливи и ядосани. А още по-лошото е, когато се опитват да скрият яда си и стават пасивно-агресивни. Тогава са наистина опасни. Отказват да признаят, че се борят срещу вас и всъщност са ви врагове, правят се, че не им пука, но таят гняв. Ще ви се усмихват, няма да признаят, че между вас има напрежение, няма да ви обиждат, но въпреки това, вие ще сте под пара и няма да се чувствате комфортно, защото усещате на какво са способни. И точно, когато не очаквате, ще ви сразят.  Ще са подмолни, ще ви откраднат приятелите, ще настроят близките ви срещу вас. Телците са много умни и знаят как да ви го върнат.

 


Рак

 

Това е изненада за мнозина, тъй като Раците изглеждат много мили, нежни, крехки. Те са емоционални и чувствителни зодии, разстройват се лесно и плачат много. Затова, понякога изглеждат слаби противници. Но ще се учудите, когато всички техни емоции започнат да влияят и на вас. Ще ви е трудно да разберете какво се случва и как сте попаднали в капана им. В един момент Раците ще ронят крокодилски сълзи пред вас, в друг момент ще ви съсипват с думи. Ще установите, че злословят много за вас и настройват всички против вас. А самите Раци ще ви се усмихват и ще искат примирие. Понякога може да ви натоварват с отровни думи, драма и гняв, друг път ще ви се извиняват и няма да познаете кога са истински. Това може да продължи вечно.

 

Скорпион

 

Наистина трябва да се страхувате от зловещите щипци и отровата в опашката на Скорпионите. Те са най-отмъстителните зодии, но дори самото отмъщение не е толкова болезнено и опасно, колкото очакването. Скорпионите непременно ще ви отмъстят, но ще го планират добре, ще го направят възможно най-късно, когато вече не го очаквате. "Колкото по-късно, толкова по-мръсно", мислят си те. Няма да забравят какво сте им причинили. Те няма да се преструват, че са ви простили или че ви харесват - от поведението им ще личи, че не ви понасят, но ще изглеждат търпеливи и щастливи, сякаш не им пука за случилото се. Ще премерят всички рискове, ще направят най-добрият план и ще ви атакуват. Те са като детективи, ще научат много лични неща за вас и ще започнат да съспиват живота ви. Може да провалят интервюто ви за работа, любовната връзка, приятелските отношения, като разкрият много тайни.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия