Зодиите, които си падат по невъзможната любов

И винаги избират този, който не могат да имат

2018-01-27 10:30:00
Зодиите, които си падат по невъзможната любов
Снимка: Instagram

 

Има хора, които обичат да бъдат сваляни и преследвани. Те едва ли биха се влюбили в някой, който не ги харесва и не им обръща внимание – искат да бъдат сигурни, че няма да са отхвърлени и предпочитат да чакат и просто да бъдат красиви, докато някой ги забележи.

 

Но има и други - такива които искат да ловуват и си падат по недостъпните партньори, които все са на косъм да изпуснат и никога не могат да имат изцяло.

 

Вижте зодиакалните знаци, които обичат да преследват любовта, която им се изплъзва:

 

1. Овен

 

Овните са ловци. Мъжката енергия на Марс ги кара да бъдат завоеватели. И мъжете и жените харесват недостъпните хора, защото това показва колко са неповторими, ако успеят да ги получат.

 

Ако бъдат отхвърлени приемат това за предизвикателство и са готови да положат невероятни усилия в желанието си да докажат колко са неповторими (може би вие просто не сте забелязали).

 

Овните са способни да се унижат до крайност, без да го осъзнават, ако не им се обръща внимание. Те просто не могат да се откажат от своята цел и ще преследват обекта на желанията си с цената на всичко. Партньор, който им е в кърпа вързан никога не представлява особен интерес за тях.

 

 

2. Скорпион

 

Скорпионите са много впечатлени от онези, които не са поддават мигновено на невероятния им чар. Тъй като са свикнали да получават лесно това, което искат, те просто не могат да повяват, че им се случва нещо различно.

 

Водният знак губи лесно интерес във връзките си, защото страстната му природа го тегли към новото, непознатото, което той трябва да покори.

 

За разлика от Овена обаче, Скорпионът не показва така директно своите намерения и чувства. Той е склонен да говори за вас на другите, но ще опитва да запази увлечението си в тайна поне в началото.

 

Но когато страстите се нагорещят прекалено, неподвижният знак ще започне да се появява непрестанно около вас, да ви помага с какво може и да ви гледа влюбено и магнетично. А колкото повече се дърпате, толкова по-интересно ще му става.

 

 

 

3. Водолей

 

Въпреки че Водолеите са много свободолюбиви, имат силно чувство за притежание към своя партньор. Те си избират някой, който може изобщо да няма интерес и започват да го преследват.

 

Достатъчно е той да им даде най-малкият повод и те са в състояние завинаги да се надяват на повече. Въздушният знак е много категоричен и щом веднъж вземе решение, нищо не може да го разколебае – той е избрал вас и ще ви има рано или късно.

 

Подобно на Овните, Водолеите обичат да бъдат във връзка, в която партньорът често е на косъм да им се изплъзне. Не им харесва да се чувстват напълно сигурни, защото тогава тръпката се губи и им става скучно.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Lilly23
преди 6 години

Те си избират някоГО, когоТО не могат да имат.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия