3 лесни идеи за страхотен Свети Валентин

За онези, които не си падат по сложните планове

2018-01-25 16:30:00
3 лесни идеи за страхотен Свети Валентин
Снимка: Instagram

Ако сте романтични почитатели на Свети Валентин, вероятно ви се иска да отбележите празника дори и да не ви се занимава със сложни планове и приготовления на 14-ти февруари, или особено ако коледните празници са ви оставили без стотинка.

 

Ако сте късметлии и имате с кого да празнувате, винаги е по-добре да обсъдите плановете предварително, особено ако сте нова двойка и всеки от вас иска да впечатли другия.

 

Дългогодишните двойки, който вече са минали през всичките цветя, бонбони и вечери няколко пъти, може би биха предпочели нещо-по релаксиращо като вариант за вечерта.

 

1. Вкусна вечеря и филм

 

Класика. Направете си нещо вкусно заедно. Дори да не можете да готвите това е моментът да опитате с нещо лесно, защото ще бъде забавно. Изберете хубав филм, който и двамата обичате или опитайте с нещо ново и помислете за малка изненада, която да поднесете на любимия.

 

 

 

2. Вечер с игри

 

Има много игри за двойки – потърсете нещо, което би ви допаднало. Подобни занимания са много забавни, а и може да научите нещо за партньора си, което дори не сте подозирали.

 

И да не забравяме, че всичко това може да се превърне в секс игра.

 

3. Палатка в хола

 

Ако нямате палатка или нямате място за палатка в хола, може да си направите къща от чаршафи, точно както в детските години. Звучи ли ви забавно?

 

И след това какво? Ами всичко остава на въображението.. В детските години не беше трудно да си представяте, че се намирате на другия край на света.

 

Северният полюс, насред саваната – измислете си истории и приключения, които винаги сте искали да изживеете.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия