3 причини защо мъжете обичат да са влюбени

И как ги променя любовта

2018-01-23 13:30:00
3 причини защо мъжете обичат да са влюбени
Снимка: Instagram

Изглежда ви очевидно защо мъжете обичат жените? Защото жените са красиви или защото им перат гащите?

 

Ако това е вашето обяснение, да знаете, че подобна причина не може да бъде признак за любов. Нека видим защо един мъж обича да бъде влюбен и защо това го прави щастлив:

 

1. Това му дава стабилност

 

Когато един мъж се влюби, той започва да се интересува повече от развитието си в работата. За него става много по-важно да бъде успешен в своята професия, защото това би осигурило спокойствие и щастие на жената до него.

 

Той започва да се грижи за себе си. Външният вид винаги е можел да претърпи подобрение, но когато един мъж се влюби, той  го прави на практика. Посещения във фитнеса или готини нови дрехи – той иска да изглежда възможно най-добре.

 

 

2. Той се чувства като рицар

 

Вече има за кой да се грижи, има кой да защитава. Любовта към една жена кара мъжа да бъде по-силен и смел, за да се увери, че тя се чувства добре и е в безопасност.

 

Мъжът се грижи за дома си. Ако ергенският живот го е карал да занемарява дома си, то уюта, който създава една връзка обикновено се отразява на отношението му към него. Той приема дома като крепост, за която трябва да се грижи и да пази.

 

3. Любовта му дава смисъл

 

Ако един мъж не е влюбен, той вероятно намира смисъл в своето хоби и други забавления. Но повечето мъже споделят, че са намерили истинско вдъхновение, когато са се влюбили.

 

Мисълта, че вече е възможно да създадат семейство и да станат пример за своите деца, кара мъжете да усещат, че всичко, което правят има смисъл.

 

Може би истинското щастие се крие в грижата за другия, а не в задоволяване на собствените желания и капризи.

 

Снимки: Instagram

 

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
pipinana
преди 6 години

i az trepkam s onova muni4ko zrun4ice 6tastie v du6ata. i az obi4am i sum vliubena v moia prekrasen ricar , muj sukrovi6te


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия