Защо жените ходят заедно до тоалетната?

Истината

2018-01-24 16:30:00
Защо жените ходят заедно до тоалетната?
Снимка: Instagram

Чудите ли се защо когато една жена каже, че отива до тоалетната изведнъж се появяват няколко последователки? Това е една от най-големите загадки за мъжете.

 

Нека видим защо дамите срещат затруднение в това да посещават тоалетната самостоятелно и какво толкова правят там:

 

1. Налага се да обсъдят нещо спешно

 

Мъжете нямат нужда да споделят моментално с приятел чувствата и мислите си, когато имат нови впечатления, но жените бързат да поклюкарстват. В голяма компания или на двойна среща, дамите искат да останат насаме, за да обсъдят набързо впечатленията си от някой мъж.

 

2. Бягство

 

Едната приятелка изпада в неудобна ситуация, като например бива притеснявана от някой, който не харесва.. Решението – отиваме до тоалетната, измъкваме се от него и измисляме план как да се отървем.

 

 

 

3. Огледалото

 

Грим, прическа, неудобни дрехи и сутиен, презрамки.. Всичко това има нужда от наглеждане и 'оправяне'. И тогава на помощ се притичва приятелката, която асистира в борбата за красота.

 

4. Драма

 

Колко ли сълзи са пролети в женските тоалетни? Едната приятелка се сеща за старата си любов и под влиянието на алкохола изпада в тежки философски разсъждения, които изискват психоаналитик (другата приятелка) моментално.

 

5. От съображения за сигурност

 

И на не на последно място, дамите имат нужда от пазач, когато посещават тоалетната. Пътят дотам е дълъг и опасен, а вътре може да ги дебне някой луд с нож или друга опасност..

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
docsBs
преди 1 година

Ако едната е паднала в тоалетната, другата я вади от дупката :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия