Какви грешки правят мъжете

И отблъскват дамите

2017-12-21 15:30:00
Какви грешки правят мъжете
Снимка: Instagram

Е, господа, чудите ли се къде е проблемът? Защо не ви се получава с новата ви тръпка и тя не ви приема сериозно? Защо когато се запознаете с момиче всичко е супер, но много скоро след това тя започва да губи интерес?

 

Много мъже мислят, че се държат супер добре и правят каквото трябва и не разбират защо понякога връзките им не потръгват.

 

 

Трудно е да погледнеш себе си отстрани и да намериш грешката си, защото понякога мислейки се за мил, един мъж може да изглежда безхарактерен. Или пък в желанието си да покаже воля и амбиция да постъпи грубо и безотговорно.

 

Няма съвършени мъже, както и жени, но може би трябва да опитваме да станем малко по-добри, за да има израстване, което да прави живота и отношенията ни градивни.

 

 

Ето какви типове поведение могат да изиграят лоша шега на мъжете в желанието им да впечатлят една жена:

 

Господин „да, разбира се“

 

Чудесно е да угаждате на дамата, която харесвате, но лисата на собствено мнение не е привлекателна за никого.

 

 

По този начин рискувате да изгубите нейното уважение, защото оставяйки всички решение в нейните ръце вие се представяте като човек, който не може да поеме отговорност и който се страхува да заяви мнението си открито.

 

Ако на някои господа им изглежда много рисковано да изкажат мнението си директно, може да опитат да подходят по-дипломатично, но същевременно твърдо.

 

 

 

Господин „готин тип“

 

Широката усмивка и подхвърлянето на някакви ласкателства са стратегия, която може да накара дамите да спазват дистанция и да бъдат нащрек за нещо нередно.

 

Подобно поведение кара добрите намерения да изглеждат съмнителни, защото правейки се на готин, мъжът може да създаде впечатление на несериозен, когато жената не го познава.

 

Господин „несигурен“

 

Плахото поведение може би е най-лошото възможно, защото една жена може изобщо да не забележи вашия интерес, или по-лошо - да види, че нямате смелост да заявите ясно желанието си.

 

Понякога тези мъже събират смелост да предприемат някакво действие и то им носи успех, но несигурната им природа бързо започва да ги разколебава и те се оставят отново по течението.

 

За да постигнете успех и да впечатлите една жена се иска не само постоянство, но и самоувереност.

 

 

 

Господин „мрънкало“

 

Мъже, които винаги са в лошо настроение, изглеждат унили, тъжни, недоволни или гневни, определено не са предпочитана партия от дамите.

 

Ясно е, че всеки си има лошите моменти, но да си го кажем честно – някои хора просто правят от мухата слон или виждат лошото във всяка ситуация.

 

Драматизирането на дребните ежедневни несгоди не е само женска черта – много господа обичат да мрънкат за всяко нещо, което не само натоварва околните, но и никак не ги кара да изглеждат мъжествено.

 

Все пак мечтата на една жена е силен мъж, който се бори, и разни дребни препятствия не могат да го разстроят и отчаят.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия