Какво искат мъжете в сексa

3 лесни начина да се превърнете в секс богиня

2017-12-18 13:30:00
Какво искат мъжете в сексa
Снимка: Instagram

Първо помнете едно – не се оставяйте на чуждите желания само и единствено за да получите одобрение, ако се налага да правите нещо, което не ви харесва.

 

В случай че се чудите какво искат мъжете в секса, истината е че повечето от тях нямат някакви странни, нестандартни или извратени желания.

 

Ето на какво се радват мъжете по време на секс:

 

 

1. Харесват мръсни приказки

 

Не става въпрос да започнете да съобщавате гласно всичко, което се случва по време на половия акт, но ще се учудите колко полезни могат да се окажат няколко думи в точния момент.

 

Не всеки би могъл да се отпусне и да говори подобни неща, затова опитайте с думи, които не ви отдалечават прекалено от зоната ви на комфорт.

 

2. Мъжете искат да поемете контрола понякога

 

Какво по-горещо от момиче, което знае какво иска. Да поемете контрола не означава да размахвате камшик и да се правите на шефка (или поне не е задължително), а просто да бъдете по-инициативни и да изявявате желанията си ясно.

 

Също така може да избирате позите или да помислите за някакви нови идеи в любовната игра. Секси бельо, нестандартно място за секс или ролева игра биха свършили чудесна работа.

 

 

3. Мъжете обичат да гледат

 

Визуалното стимулиране е много важно за тях. Поза, в която имат добра видимост, някаква светлина по време на половия акт или дори огледало около вас са идеи, които ще бъдат високо оценени от вашия партньор.

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия