4 хита в обувките за лятото

Ето кои са те

2023-07-07 15:00:00
4 хита в обувките за лятото
Снимка: iStock/eternalcreative

Лятото вече официално е тук. Време е да приберем повечето затворени обувки, както и по-дебелите кецове и маратонки. Сега на почит са сандалите, чехлите и леките пантофки. С какви обувки ще направите най-голямо впечатление? Вижте тенденциите през това лято, според американското издание на "Cosmopolitan". 



Минималистични сандали

 

Елегантните, гладки и минималистични сандали ще са хит през топлия сезон. Става дума за изискани обувки, които не се забелязват толкова, но все пак стоят много стилно. Нека са с лека, дребна подметка, с малко каишки и връзки, а не прекалено натруфени. Най-добре е да са само в един цвят и по тях да няма камъни, панделки, украси, прекален много каишки, копчета и т.н. Такъв тип минималистични сандали отиват и на ежедневно, и на официално облекло. Ако са с ток, той трябва да е тънък.

 

Снимка: iStock/Nikola Pesic

 

Желирани чехли/сандали

 

Завръщане от 90-те и началото на века! Помните ли как тогава бяха хит прозрачни сандали и чехли, но които са лъскави?  Такъв тип обувки, които много напомнят на желирани бонбони. Може да заложите на желирани сандали и чехли във всякакъв цвят - оранжево, бяло, сиво, лилаво, розово, синьо и т.н. Те са весели, правят ви слънчеви и лъчезарни, идеален избор за лятото са.

 

Снимка: iStock/Liudmyla Liudmyla

 

Балетни пантофки

 

В началото на лятото, в края му, както и в дните, в които не е прекалено горещо, може да разчитате на балетни пантофки. Те са вечна класика и с тях изглеждате стилни и женствени. Пантофките трябва да са равни. Може да са с панделка, набръчкани, с камъни и т.н. Те са прекрасен вариант за официални събития и се комбинират чудесно с вечерни рокли. Добро решение, когато не сте се погрижили за маникюра си.

 

Снимка: iStock/ekremguduk

 

Ток като скулптура

 

Такъв тип обувки станаха модерни преди няколко месеца и тази тенденция се запазва. Ако обичате високи токчета, сдобийте се със сандали на висок ток, но нека токът е необикновен, с интересна форма. Може да е извит, да е по-дебел в горната част и по-тънък долу и т.н. С такива обувки винаги правите впечатление, те са като произведение на изкуството. А и също са подходящи за официални събития и поводи.

 

Снимка: iStock/sutsaiy

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия