5 тенденции в грима за лято 2023

Вижте кои са те

2023-06-23 15:00:00
5 тенденции в грима за лято 2023
Снимка: iStock/iconogenic

Лятото е тук и е време да помислим как ще изглеждаме най-добре през сезона и как можем да освежим визията си. Гримът играе ключова роля в това, така че е важно да се съобразим с новите тенденции. Ето кои са хитовете в козметичния свят през летните месеци, според американския "Cosmopolitan".

 


Черни сенки и опушени очи

 

По принцип, тежкият и тъмен грим е по-подходящ за студените месеци и партитата на закрито. Но това лято прави изключение. Черните и тъмносивите сенки ще са голям хит. Може да залагате и на черна очна линия, черен молив за очи и така да оформите опушено око. Черната спирала също ще ви е пръв приятел. С такава визия винаги правите впечатление и изглеждате уверени. Подходяща е за официални събития.

 

Снимка: iStock/ValuaVitaly

 

Различно червило на горната и долната устна

 

Тенденция за дами, които не се страхуват от различното! Лятото е време за смели тенденции и сега трябва да изпробвате тази. Сложете един цвят червило на горната устна и друг на долната. Все пак, може цветовете да се допълват и да си пасват. Например - цикламено червило на горната устна и лилаво на долната. Бъдете креативни и ще изглеждате като смели дами, готови за приключения. Няма да останете незабелязани.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Isabelle De Vries (@isabelle.de.vries)

 

Диско грим

 

От поне 2 години насам тоалетите с блясък, брокат и лъскавите дрехи и аксесоари са топ тренд. Сега това се пренася и върху грима. Заложете на диско визия - блестящи сенки и блестящо червило. Колкото повече блясък и брокат, толкова по-добре. Най-хубаво е да изберете само един цвят, например - блестящи лилави сенки за очи и блестящо лилаво червило или лъскав лилав гланц. Така сте готови за купон, а и тази визия отива на блестящите дрехи.

 

Снимка: iStock/Olha Karpovych

 

Пастелни очи

 

Ако черното не е вашия цвят и искате малко по-семпъл грим, а не лъскав, тази тенденция е за вас. Лятото е сезонът на пастелните цветове, затова може да нанесете такъв тип сенки. Слагайте си сенки в пастелно жълто, пастелно оранжево, пастелно розово, пастелно синьо, пастелно зелено и т.н. Светлите цветове са на почит, а и този грим е подходящ за летните следобеди в парка, кафето, киното и т.н. С такъв тип сенки изглеждате лъчезарни, весели, слънчеви.

 

Снимка: iStock/Jun

 

Много руж

 

Ружът също стана голям хит в грима в последните 2-3 години. И през лято 2023 тази тенденция се запазва. Колкото по-румени и розови са бузите, толкова по-добре. Така изглеждате жизнерадостни, готови за приключения, лъчезарни. Освен това, ружът е прекрасна идея за летните партита, вечерните разходки и официални събития.

 

Снимка: iStock/puhhha

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия