6 хита в маникюра за лятото

Ето кои са те

2023-06-20 15:00:00
6 хита в маникюра за лятото
Снимка: iStock/NinaMalyna

Лято 2023 почти е тук и е време да се погрижим за визията си. Маникюрът е едно от нещата, коит правят най-голямо впечатление, когато сме в парка с приятели, на плажа или на фантастичния летен купон. Какви са тенденциите при ноктите през този сезон? Вижте отговорите, според американския "Cosmopolitan".

 


Деним

 

Още в началото на 2023 г. стана ясно, че дънковите облекла се завръщат на мода и сега са голям хит. Защо да спираме до там - това се пренася и върху грима. Сините сенки станаха популярни, а сега актуални ще бъдат и сините нокти. Заложете на светлосиньо или сиво-синьо, а не на прекалено тъмен цвят или турско синьо. Деним ноктите са идеални за лятото - напомнят за морето, а и са в тон с дънковите ви поли, рокли, гащета.

 

Снимка: iStock/Emilija Randjelovic

 

Лавандулово лилаво

 

Този цвят стана истински хит през 2022 г. И през тази година той не слиза от модния подиум. Няма да сбъркате, ако си направите маникюр в лавандулово лилаво за летния сезон. С нокти в пастелно лилаво изглеждате мистични, лъчисти, като от приказките. Цветът е свеж, в тон сте с цветята в градинките, а и лавандуловото лилаво се съчетава прекрасно и с другите пастелни цветове.

 

Снимка: iStock/Mariia Kokorina

 

Тропически нокти

 

Чудесна идея за лятото! Какво по-добре напомня за горещия сезон от маникюр с тропически мотиви? Заложете на различни видове цветя, палмички, растения, екзотични плодове, защо не и морски вълни, слънце, морски звезди, фламинго. Комбинирайте различни цветове и символи. Така маникюрът става шарен, изпъква и показва, че сте в лятно настроение.

 

Снимка: iStock/Harsa Maduranga

 

Неонови нокти

 

Дрехите и аксесоарите в неонови цветове също са модерни в последните 2 години. През това лято ще е хубаво да заложим и на маникюри в неоново. Неоновите цветове са ярки, изпъкват и с тях винаги правите впечатление. Заложете на нокти в неоново жълто, оранжево, зелено, розово или синьо. Може да ги украсите с ивици в друг неонов цвят. С този маникюр изглеждате слънчеви и готови за приключения.

 

Снимка: iStock/DevMarya

 

Шарени нокти

 

Това е за дами, които обичат експериментите. Ако не харесвате скучния и еднообразен маникюр, вземете всички цветове лакове - синьо, лилаво, зелено, жълто, червено, оранжево, розово и т.н. Комбинирайте 2 различни цвята на всеки нокът. Например, синьо в основата на нокътя и оранжево на върха; жълто в основата на нокътя и розово на върха, лилаво в основата на нокътя и синьо на върха и т.н. Така изглеждате игриви, лъчезарни, жизнерадостни и се връщате в детството.

 

Снимка: iStock/marigo20

 

Черешово червено

 

Това пък е идея за дами, които обичат класиката. Червеното никога не излиза от мода. Ако искате по-семпъл и елегантен маникюр, заложете на нокти в черешово червено. Черешата е символ на лятото и така сте в тон със сезона, плажните коктейли, вкусните плодове, които хапвате в парка. Освен това, червеното ви кара да изглеждате изискани, но и страстни - все пак това е цветът на греха.

 

Снимка: iStock/DevMarya

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия