4 модни тенденции за лятото

Ето кои са те

2023-06-16 15:00:00
4 модни тенденции за лятото
Снимка: iStock/Lastovetskiy

Лятото е тук и е време да подменим гардероба си. Топлият сезон е време за експерименти с облеклата и смели тенденции за плажа, партитата край басейна, ваканциите. Кое ще е най-модерно през сезона? Вижте прогнозата на американския "Cosmopolitan".

 


Плетени дрехи

 

Тази тенденция се запазва вече няколко лета подред. Зимата мина, но все още можем да залагаме на плетени дрехи - плетени рокли, плетени блузи, топове и потници, плетени поли, дори плетени бански. Този стил не излиза от мода и с плетени дрехи ще изглеждате елегантни, слънчеви, готови за приключения.

 

Снимка: iStock/Staras

 

Микро тоалети

 

През пролетта бяха хит макси полите - дълги и широки, но през лятото на почит са микро дрехите. Залагайте на много къси поли, къси гащи, кроп топ, изрязани потници, бюстиета, къси рокли. Колкото по-малко плат и повече изрезки, толкова по-добре. С такива дрехи изглеждате привлекателни и дръзки.

 

Снимка: iStock/AlexZabusik

 

Русалка

 

Новият филм за Ариел, който излезе през май, вдъхнови и модния свят. Заложете на стила на русалките - бюстиета, къси потничета, кроп топове с морски мотиви. Може да са с камъчета, миди, морски звезди. Дрехите трябва да блестят или да са във формата на опашка на русалка.

 

Снимка: iStock/Kharchenko_irina7

 

Дрехи с изрезки

 

Такъв тип тоалети станаха хит още през 2021 г. и сега отново са на мода. Залагайте на рокли, блузи, потници, поли, които имат много отвори и изрезки - около рамената, около корема, над гърдите, край хълбоците и т.н. Така няма да ви е прекалено топло в горещите дни, а и ще изглеждате секси.

 

Снимка: iStock/Wirestock

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия