Няколко упражнения, които ще ти помогнат да се сдобиеш със секси дупе

2015-06-09 15:21:00
Няколко упражнения, които ще ти помогнат да се сдобиеш със секси дупе
Снимка: Dreamstime

Навън вече времето е топло и хората ходят с все по-малко дрехи по себе си. През лятото най-добре се виждат съвършенствата и недостатъците на тялото, затова е добре да се храниш правилно и да спортуваш редовно през цялата година. Ако не си доволна от дупето си, все още не е късно да го направиш по-привлекателно. Важното е, докато правиш упражненията, да усещаш „парене”, което се дължи на бавните и концентрирани движения.

 

За да се сдобиеш с дупето, което искаш, трябва да наблегнеш на кардиото, да внимаваш с какво се храниш, да правиш повече повторения на сериите и да си доставяш достатъчно количество сън. Не се подлъгвай по рекламите за сиропи и хапчета за отслабване, защото те нямат никакъв ефект и могат да ти създадат сериозни здравословни проблеми.

 

 

Има няколко упражнения, които ще ти помогнат да се сдобиеш със секс дупе:

 

Ритник с крак – клекни на земята, допри коленете си в пода и се подпри на дланите на ръцете. Вдигни единия си крак нагоре, като се стараеш дупето ти да е стегнато и кракът да е вдигнат нагоре, но да е свит в коляното. Трябва да вдигаш и отпускаш бавно крака си, за да има максимален ефект от упражнението.

 

Български клек – трябва да застанеш пред някакъв нисък стол или лежанка с гръб към него/нея. Подпри единия си крак и клекни бавно надолу. Може да използваш и гирички или лост за допълнително натоварване.

 

Клекове с щанга зад врата – при това упражнение много е важно правилното клякане, затова трябва предварително да си усвоил клека със собствено тегло. Прави упражнението с нормални тежести, които са ти по силите и не се надценявай. Важното при това упражнение е да се заложи не на тежките тежести, а на повечето повторения.

 

Румънска тяга – застани с прави крака и лост в двете ти ръце. Наведи се бавно напред, без да сгъваш краката и се върни в изходна позиция.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия