Няколко упражнения за секси, стегнато и добре оформено дупе

2016-05-19 15:59:00
Няколко упражнения за секси, стегнато и добре оформено дупе
Снимка: Dreamstime

Както вчера писахме, стегнатото дупе /било то мъжко или женско/е привлекателна гледка, затова е хубаво да се поддържа. Вижте няколко упражнения, които може да правите у дома, за да се радвате на красиви, оформени и стигнати задни части:

 

Застанете изправени, вземете две гири /сами избирате колко тежки да бъдат те/ и започнете да правите наклони назад, като се стараете да не сгъвате краката. Повторете упражнението 10-15 пъти.

 

 

Застанете изправени, като краката ви трябва да са плътно прилепнали един до друг. Направете крачка напред с десния крак, разтворете ръцете си встрани и вдигнете левия крак назад. Постарайте се да го вдигнете максимално високо. Задръжте така около една минута. Върнете се в изходна позиция и повторете същото с другия крак. Направете 6-8 повторения с всеки един крак.

 

Застенете на земята на колене и протегнете ръцете си напред, като внимавате да бъдат на нивото на раменете. Седнете вляво от петите си и завъртете ръцете надясно, после направете упражнението в другата посока. Направете 8-10 повторения за всяка една посока.

 

Седнете на земята и изтегнете краката си напред. Започнете да ходите напред-назад само с помощта на мускулите на краката и дупето в продължение на 30-40 секунди.

 

Легнете на пода по гръб. Вдигнете краката си, така че да образуват прав ъгъл. Отпуснете ги бавно в ляво, докато стигнат до земята. Вдигнете ги в изходна позиция и ги отпуснете вдясно отново до земята. Направете по 6-8 повторения и в двете посоки.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
SoMuchWin
преди 11 години

Bullshit! Ако не правите упражнения с тежести мускулите няма да растат. Трябва да натоварвате краката иначе няма да стане. Ако Ви се оформя дупенце, то това са мазнини върху мускулите. Подкожна мазнина.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия