Покажете краката си и не се срамувайте от тях - няколко съвета за стегнати бедра

2013-04-05 15:05:00
Покажете краката си и не се срамувайте от тях - няколко съвета за стегнати бедра
Снимка: Dreamstime

Въпреки че навън времето не е особено пролетно, вече сме април месец и е въпрос на време слънчицето да ни радва по-често с присъствието си. В съвсем скоро време ще извадим късите дрешки, но дали ще сме доволни от външния си вид? Дали няма да съжаляваме, че сме прекалили с хапването покрай коледните и новогодишни празници?

 

Дори да сте качили някое друго кило върху осанката си, все още има време да поправите тази грешка и да не се притеснявате, когато се съблечете по бански на плажа.

 

Вижте няколко ефикасни начина да се върнете отново във форма и да се радвате на красиви и привлекателни бедра:

 

 

Променете хранителния си режим. Хубаво е да започнете да се храните по-здравословно и нискокалорично. Не консумирайте храни, които ще предизвикат натрупване на мазнини в организма. Наблегнете на консумацията на храни, богати на фибри и протеини и намалете употребата на мазнини и въглехидрати.

 

Когато човек иска да се отърве от излишните килограми, той трябва да промени хранителния си режим и да започне активно да спортува. Като за начало може да се откажете от асансьора и да започнете да използвате стълбите, където и да отидете. За да тренирате максимално много бедрата си, качвайте се и слизайте по следния начин – първо стъпете с единия крак, след това се изкачете с другия. Слезте на заден ход по същия начин. След 10-20 изкачвания ще усетите напрежение в бедрата си.

 

Ходенето пеша може да не е особено изморително, но това не означава, че не ви е от помощ. С негова помощ бедрата ви ще станат по-яки и ще предотвратите натрупването на мазнини по тялото. Постарайте се по-рядко да използвате личния си автомобил/градския транспорт и започнете да се движите по-често пеша. Слизайте 1-2 спирки по-рано, а когато имате повече свободно време стигнете до там, накъде сте тръгнали, пеша.

 

Хубаво е да наблегнете и на кардио упражненията. Започнете постепенно, за да не стресирате организма си. Има голяма разнообразие от такива упражнения, изберете тези, които са ви най-лесни и ви харесват. Човек, който спортува насила, не постига така желаните резултати.

 

За да се отървете от излишните мазнини и да не се притеснявате, когато дойдат горещите летни месеци, трябва да сте силно мотивирани, стриктни и да си поставяте постижими цели. Разнообразявайте както хранителния си режим, така и упражненията, които правите, за да изненадвате организма си. В противен случай той ще се пригоди към новите условия и няма да успеете да постигнете така желаната фигура.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
nikigames.bg
преди 11 години

Карайте колело скъпи дами :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия