Хитови заглавия сред игрите за Android

2015-07-07 19:10:00
Хитови заглавия сред игрите за Android
Снимка: freedigitalphotos.net

Angry Birds Star Wars II. Това беше втората Angry Birds игра изстреляна във вселената на Star Wars, като героите се превърнаха в птици и свине. 120 нива, в които да ги хвърлите в люта битка. Този път, можете да играете като заемете която и да е от двете страни, а има и редица Telepods играчки, които си взаимодействат с играта напълно в стил Skylanders.

Badland беше една от многото обичани инди игри, която направи скок от iOS към Android през тази година, тъй като разработчиците признаха нарастващия потенциал на платформата на Google за игри. Това е платформено-приключение, в зловеща гора, с красиви визуализации, хлъзгава физика и изобилие от проучване.

 

Call of Duty: Strike Team. Последната игра на Activision е направена за мобилни устройства. Някои елементи са добре познати – разбира се стрелбата - но геймплеят е обогатен с възможността за смяна от first-person action към third-person view, за да може да се навигира тактиката на отбора.

Dead Trigger 2. Оригиналният едишън Dead Trigger е направен и за мобилна конзола, като играчът играе от първо лице със своя стрелец. От разработчика MadFinger Games, с радост представят  нейното продължение, въодушевени от оригиналния сюжет: повече зомбита, включително босове и повече оръжия, за да ги изпратите в небитието. В графика заглавието също е голям шедьовър: една от най-добре изглеждащите Android игри.

 

 

Despicable Me: Minion Rush. Това е официалната игра с издател Gameloft и е създадена по филмите от поредицата: „Аз, проклетникът”.  Модерен джъмп енд рън, в който тичате, скачате, плъзгате се, събирате различни предмети в инвентара си, като сюжетът на играта се оказа изключително популярен както сред децата, така и сред възрастните.

 

Grand Theft Auto: San Andreas. Изданието на тази игра се базира на разработките и енджина за конзоли, с който дизайнерите от Rockstar излязоха на пазара през 2004г. Носталгия, ще си кажат някои от вас. Може и така да се нарече, но това уникално заглавие сред игрите с отворен свят, завладяващ сюжет и несравним хумор си заслужава всяка секунда прекарана пред Android устройството. Да не пропуснем да споменем, че Grand Theft Auto: San Andreas притежава и активни Blue Tooth контролери, така че може да се играе и с външни геймпад и джойстик.

 

Mushihimesama Bug Panic. Ако се затруднявате с прочитането на заглавието на тази игра, не сте единствените. Нещо повече, трудността на заглавието е паралелно на трудността на играта. Тази игра със стрелби изисква от вас куп умения и подготовка, за да се справяте успешно с нивата, но това я прави и привлекателна – задоволството след всяко приключено ниво.

 Despicable Me: Minion Rush. Това е официалната игра с издател Gameloft и е създадена по филмите от поредицата: „Аз, проклетникът”.  Модерен джъмп енд рън, в който тичате, скачате, плъзгате се, събирате различни предмети в инвентара си, като сюжетът на играта се оказа изключително популярен както сред децата, така и сред възрастните.
Grand Theft Auto: San Andreas. Изданието на тази игра се базира на разработките и енджина за конзоли, с който дизайнерите от
Rockstar излязоха на пазара през 2004г. Носталгия, ще си кажат някои от вас. Може и така да се нарече, но това уникално заглавие сред игрите с отворен свят, завладяващ сюжет и несравним хумор си заслужава всяка секунда прекарана пред Android устройството. Да не пропуснем да споменем, че Grand Theft Auto: San Andreas притежава и активни Blue Tooth контролери, така че може да се играе и с външни геймпад и джойстик.

Mushihimesama Bug Panic. Ако се затруднявате с прочитането на заглавието на тази игра, не сте единствените. Нещо повече, трудността на заглавието е паралелно на трудността на играта. Тази игра със стрелби изисква от вас куп умения и подготовка, за да се справяте успешно с нивата, но това я прави и привлекателна – задоволството след всяко приключено ниво.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия