Компютърните игри с най-сексапилни женски герои

2014-10-09 18:00:00
Компютърните игри с най-сексапилни женски герои
Снимка: freedigitalphotos.net

Не се заблуждавайте от техния външен вид, тези дами могат да сритат нечии седалищни мускули без да се замислят. В следващите няколко параграфа ще разгледаме едни от най-сексапилните жени, оживени в компютърните игри. Ще ги класираме въз основа на тяхната физическа красота и цялостна привлекателност. Някои от техните физически пропорции може да бъдат малко нереалистични, но те са герои в игри, какво очаквате?


Samus Aran от поредицата “Metroid” (1986 - до наши дни). Въпреки, че тя го прикрива с костюм през по-голямата част от поредицата, тази героиня има фантастично тяло. През първите няколко игри от поредицата, единственият начин по който бихте могли да получите един по-лишен от дрехи поглед за нея беше да я накарате да тича бързо. Но от Metroid Zero Mission нататък русата бомба започва да се появява със спортен, прилепнал костюм.


Jade от “Beyond Good & Evil” (2003). Понякога умните момичета могат да бъдат също толкова привлекателни, колкото и красавиците. За щастие, тази героиня има в излишък както едното, така и другото. Като фотожурналист, тя използва интелигентността си, за да си намира работа с  фотографиране на животни за природонаучния музей и да решава заплетени пъзели. Освен това тя владее бойни изкуства, които умело демонстрира, когато прониква в правителствени сгради. И най-важното, тя е доказателство, че не е нужно да бъде оскъдно облечена, за да бъде секси.

 


Tifa Lockhart от “Final Fantasy VII” (1997). Спомняш ли си онази приятелка от детската градина, която когато видя наскоро, вече 16 годишна, ти се стори невероятно красива? Това е и Tifa за Cloud Strife, главното действащо лице в играта. Мини полата й показват колко много е пораснала откакто са били деца. В допълнение на нейното наситено с извивки тяло, тя е истинска побойничка, която притежава бар и не се свени да натупа нагли посетители.

 


Chun-Li от “Street Fighter” (1987-). Този персонаж е известен като първата дама на компютърните игри с бойни сюжети и веднага щом я погледнете, няма да отречете това. Нейната синя, секси рокля вади на преден план най-привлекателното, което този агент от Интерпол може да покаже. Клинът й не може да скрие мощта на ритниците, които краката й могат да раздават.


Lara Croft от поредицата “Tomb Raider” (1996 – до наши дни). На първо място тя е археолог, който е не само един от най-емблематичните герои във видео игрите, но е и секс икона, изгряла на корици на списания. Британският й акцент, уменията с оръжия и оскъдното й облекло подлудяваха геймърите, още от първата игра. Погледът й  се е променила съвсем малко, в продължение на поредицата, но еволюцията й се дължи на повсеместната геймъсрка обич.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия