Още подробности около Samsung Galaxy Note 4

2014-06-10 19:15:00
Още подробности около Samsung Galaxy Note 4
Снимка: mobilechoiceuk.com

Samsung е една от компаниите, които полагат огромни усилия да докажат на потребителите си, че продуктите им са изключително качествени и иновативни. Разработчиците на корейците имат не малко иновации, които са силно обичани от потребителите. Корейската компания е един от титаните на пазара за мобилни телефони, разполагащ с невероятно богато портфолио с различни модели от различни класове.

 

 

Скоро то бе попълнено от поредното устройство, което определено има с какво да привлече вниманието, а именно Samsung Galaxy S V. С оглед на факта, че всички знаем, че премиерите на нови устройства на компанията се случва в началото на лятото бързо отправяме поглед към следващото устройство в списъка, а именно Samsung Galaxy Note 4.

 

По-рано вече ви бяхме писали за него и очертахме по-важните характеристики на устройството. Сред най-интересните определено бе първия по рода си дисплей, който ще прелива към страните на устройството. Промяната и добавянето на извит дисплей, преливащ към страните, ще увеличи площта на дисплея, което пък почти сигурно значи, че ще доведе до модифициране на операционната система, с цел използване на цялото пространство.

 

Това обаче далеч не е всичко, тъй като корейците са ни подготвили още не малка доза от функции, които ще видим за първи път в устройство на Samsung. Започваме с "Swipe to launch Motion Launcher", което според повечето специалисти по темата е функция, сходна с "Motion Launch" на HTC One M8, т.е. чрез нея ще можете да събуждате на устройството си само с движение на пръст през екрана или да включите камерата си с повдигане.

 

"Aqua Capture" е новият режим на снимане, който ще бъде наличен за първи път при Galaxy Note 4 и както подсказва името ще ви позволи да правите невероятни снимки под вода. Наличието му пък е достатъчно основание да сме сигурни, че устройството ще бъде далеч по-добре защитено от вода в сравнение с последния флагман на Samsung — Galaxy S V.

 

Налични ще са още "Multi Network for Booster", което според слуховете е функцията за комбиниране на Wi-Fi и интернет връзката през оператора за по-високи скорости на сваляне, както и "Smart Fingerprint", което означава, че и фаблета ще притежава скенер за пръстови отпечатъци, но може би той ще бъде далеч по-функционален.

 

За сега по всичко личи, че ще видим премиерата на фаблета Galaxy Note 4 по време на изложението IFA, което се провежда в началото на септември.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия