PornHub с шега за нова валута

2014-05-25 10:51:00
PornHub с шега за нова валута
Снимка: vimeo.com

Порно сайтовете обикновено се свързват с неморално съдържание, което освен, че развращава потребителите, но и им създава погрешна представа за секса, което в последствие може да им донесе доста проблеми. Въпреки това, за никого не е тайна, че именно те имат най-много потребители.

 

 

Проучване показва, че на всяка минута хиляди хора посещават порно сайтовете, а не по-малко отделят от финансовите си средства, за да си закупят от продуктите им. Порнофилмите са едни от най-успяващите филми, прибирайки милиони, а студиата, които ги произвеждат имат повече от богато портфолио.

 

Любопитна подробност е, че порно сайтовете не се посещават единствено от предимно млади потребители, а възрастово съотношение е с близки до равните стойности. Тревожен факт е, че 70% от вирусите в днешните компютри идват именно от такива сайтове, които предлагат безплатно порно съдържание.

 

Предвид горните факти, на всички ни става ясни, че конкуренцията в този бизнес е повече от убийствена и са ти нужни доста повече от добри филми, за да привлечеш потребителите си. Това са осъзнали и създателите на един от най-големите порно сайтове — PornHub. Поради тази причина те са обявили конкурс за нов творчески директор. Компанията е накарала тези, които искат да кандидатстват за поста, да излязат с нещо новаторско за следващата рекламна кампания.

 

Така се родила невероятната и определено шеговита идея за най-големия конкурент на BitCoins — TitCoins. За тези от нас, които не са запознати с BitCoins ще поясним, че това е нов вид виртуална валута. Платежните единици биткойн се създават като възнаграждение за извършена изчислителна работа, при която потребителите предоставят изчислителната мощ на компютрите си и могат да проверяват и записват плащанията си в публична счетоводна книга.

 

PornHub вече предлага алтернатива на иновативната виртуална валута, която се нарича TitCoins. Плащането при нея става с ... цици. Идеята е следната: когато жена влезе в бар например и си поръча питие и иска да плати сметката, тя просто трябва да каже на бармана да отвори специалното Titcoins приложение на смартфона си и да снима циците й. Заснемане на лица не се допуска.

 

Направените снимки, ще се качват в раздела с аматьорски снимки на сайта и по този начин, компанията няма да е на загуба, а всички дами ще се възползват от безплатни питиета или стоки. Вярваме, че и мъжката част няма да се чувства пренебрегната, въпреки, че няма да се възползва от новата услуга, за тях обаче остават снимките, които могат да разглеждат.

 

Ясно е, че реализирането на идеята ще е доста трудно, с оглед на факта, че доста от дамите ще се почувстват обидени от идеята, но няма как да не признаем, че тук има доста иноваторско мислене, а хуморът е на доста високо ниво. Вижте и видеото, то илюстрира всичко по повече от перфектен начин:

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия