Какво да очакваме от Samsung Galaxy Note 4

2014-04-12 15:30:00
Какво да очакваме от Samsung Galaxy Note 4
Снимка: samsungsvi.com

Samsung са една от компаниите, който полагат огромни усилия да докажат на потребителите си, че продуктите им са изключително качествени и иновативни. Разработчиците на корейците имат не малко иновации, които са силно обичани от потребителите. Компания е един от титаните на пазара за мобилни телефони, разполагащ с невероятно богато портфолио с различни модели от различни класове.

 

 

Скоро то бе попълнено от поредното устройство, което определено има с какво да привлече вниманието, а именно Samsung Galaxy S V. С оглед на факта, че всички знаем, че премиерите на нови устройства на компанията се случва в началото на лятото бързо отправяме поглед към следващите устройства в списъка, а именно Samsung Galaxy S V mini и Samsung Galaxy Note 4.

 

За първото устройство вече писахме, затова ще насочим вниманието си към новото попълнение на Galaxy Note линията, която успя да плени милиони с изчистения си дизайн, изключително мощните характеристики, големия дисплей и стилуса си. Какво обаче ще видим от новото устройство?

 

Според запознати най-голямата промяна ще бъде по отношение на дисплея. За да не изостава от последните тенденции той ще бъде по-голям от този на Galaxy S5, а в допълнение дори ще има и по-детайлна картина. За да постигнат този ефект, според запознати, корейците ще заложат на 2k дисплей (2560х1440), като дори се появиха по-смели слухове, твърдящи, че той ще бъде Ultra HD.

 

Следващото подобрение, както мнозина очакват ще бъде камерата. В последните няколко дни тя се превърна в доста важна част за смартфоните и компаниите влагат наистина големи усилия по нейно отношение. Поради тази причина новият Note ще има подобна на тази в Galaxy S5 камера, но вече с 20.1 МР резолюция.

 

По отношение на една от най-важните характеристики на всяко устройство — процесора, Samsung отново ще играят на сигурно и според запознати евентуалните заподозрени са от една страна 6-ядреният Exynos на Samsung, или популярният Snapdragon 801 на Qualcomm.

 

В дизайна пък не се очаква промяна, а дори напротив да се повтори пластмасата от Galaxy Note 3 и отново да включва изкуствени шевове. Малка е вероятността, но все пак има слухове, че има шанс новото устройство да приеме визията от S5, ние обаче оставаме скептични.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия