Какво да очакваме от новия интерфейс Samsung?

2014-01-14 10:01:00
Какво да очакваме от новия интерфейс Samsung?
Снимка: Twitter

Умните устройства са неделима част от живота ни. Те са нашата връзка с близки и приятели, те ни спасяват в дългите минути на чакане, редене по опашки или скучни часове в училище. Освен заради тяхната мултифункционалност ние ги ценим и поради още една причина. Да, колкото и да не ни се иска да признаем, ние обичаме красивите телефони. Не става дума само за корпуса и външността на устройството, но и неговата душа — операционната система.

 

 

За всеки един от нас е факт, че най-много са потребителите, използващи операционната система на Google — Android. Тя има редица предимства, но нещо сякаш не и достига да победи онзи невероятен дизайн на новата IOS7 или пък красотата идваща от простата на блокчетата на Windows Phone.

 

Google предоставя чист Android, които свободно може да се променя от компаниите, създавайки свой собствен интерфейс. Пример за добър интерфейс можем да дадем с новия HTC Sense, които пленява със своята простота, функционалност и красота. Подтикнати от това, а и от красотата на останалите операционни системи, запознат информират, че Samsung разработват нов интерфейс, чрез който да привлекат още повече потребители.

 

Нововъведенията ще бъдат доста генерални и като цяло няма да имат нищо общо с досегашния TouchWiz на корейците. Според слухове, промените ще обхванат шрифтовете, иконките и цялостната концепция на интерфейса, като ще се стреми той да бъде максимално изчистен и лек. Простота е доказала своята сила и красота и от Samsung са осъзнали това, така че да ни изненадат приятно.

 

По-горе в снимката може да видите какви всъщност са предполагаемите промени, тъй като в мрежата изтече снимка, показваща предполагаемия нов интерфейс на Samsung. Какво мислите, допада ли ви и не мислите, че има нещо познато, сякаш по-бледа версия на IOS7?

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия